26 Ιουλ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Σας καλωσορίζουμε σε ακόμα ένα TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Η καλύτερη μουσική παρέα σας κάθε Σαββατοκύριακο. Όπως κάθε εβδομάδα σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα TOP – 10 από την Ελληνική αλλά και διεθνή μουσική σκηνή,...... όπως εσείς μας τα ζητάτε. 
 
Λίγο τα capital controls, λίγο οι πολιτικές εξελίξεις αν και είμαστε στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου διακοπές και καλοκαίρι δεν έχουμε καταλάβει φέτος. 
 
Τα events μόνο που πραγματοποιούνται σε τουριστικά νησιά μας έχουν δώσει μέχρι τώρα αυτόν τον καλοκαιρινό τόνο. 
 
Παρόλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες για αυτό είμαστε εμείς εδώ να σας διασκεδάζουμε με την καλύτερη μουσική τον ελεύθερο χρόνο σας.

Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα είναι στο νούμερο ένα και πώς να μην είναι άλλωστε ένα τέτοιος μουσικός παραγωγός. Το πόσο τον αγαπάτε μας το δείχνετε από την στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, Darude και Al Am μας λένε beautiful alien.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Darude feat. Al AM – Beautiful Alien
2. Osmani Garcia feat Pitbull – El taxi
3. Corti & Lamedica vs Andry J Feat. Cuchara - Your Body
4. Akcent feat Galena – Te quiero 
5. Otilia – Aventura
6. Jordi & Timo feat. Sparky T – Ambulance
7. Claydee & Dave Audé - Te Quiero
8. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
9. Reckless feat. Noizy - Back To Life
10. Danny Avila & Kaaze - Close Your Eyes (Official Parookaville Festival Anthem)

Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε τους Danny Avila και Kaaze να μας λένε close your eyes το επίσημο anthem για το Parookaville festival. Ένα μουσικό φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία. Κάπου εκεί συναντάμε και τις μέλισσες να μας λένε πλέον το γνωστό τους καλοκαιρινό hit δεν με νοιάζει. 

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Μέλισσες – Δεν με νοιάζει
2. Διονύσης Σχοινάς - Το καλοκαίρι
3. KINGS – Bikini
4. Vegas – Απόψε
5. Ελένη Φουρέιρα - Πιο Δυνατά
6. Stan – Δεν σου ανήκω
7. Ελευθερία Ελευθερίου – Νύχτες καυτές
8. Στέφανος Δημοσθένους - Στο ίδιο έργο
9. Γιώργος Παπαδόπουλος – Σπάστα
10. Μαλού - Τους Είπες Πως

Μετά την μεγάλη της επιτυχία μια φορά στο τόσο η Μαλού ξαναχτυπά με ένα καλοκαιρινό hit. Τους είπες πως ο τίτλος του και σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον αν λάβουμε υπόψιν τα θετικά σας μηνύματα.
 
 Έτσι φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Non – stop DJ set έχει η συνέχεια και το ταξίδι μας αυτή την εβδομάδα έχει Ρωσία. Όχι όχι μη νομίζετε πως πάμε να ζητήσουμε εμείς βοήθεια για το Ελληνικό χρέος. Αυτή την εβδομάδα αποφασίσαμε μετά από πολλά requests να σας παρουσιάσουμε μια γυναίκα παραγωγό. 
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε την πόλη Irkutsk της Σιβηρίας. Πολύ κρύο μέρος για μία τόσο ζεστή παραγωγό και DJ. Αν και κατέχει διδακτορικό στην οδοντιατρική την κέρδισε η μουσική. Έγινε δεκτή από την μουσική ακαδημία της Red bull στο Seattle το 2005 αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα μαθήματά της λόγω του ότι δεν μπορούσε να εξασφαλίσει visa. 
 
Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και σπούδασε αυτό που πραγματικά ήθελε στη Μελβούρνη. Πλέον είναι μια από τις πιο καταξιωμένες στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής διεθνώς. Φυσικά μιλάμε για την ιδιαίτερη Nina Kraviz. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να δυναμώσετε τα ηχεία σας.


Μετά το τελευταίο της set πριν περίπου τρεις εβδομάδες που σας παρουσιάσαμε, φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο  facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά πιο ψηλά, των Vegas – It feels like… Παιδιά της νύχτας, όλα αλλάζουν της Δέσποινας Βανδή, καθώς και το "τι τι" του Γιώργου Αλκαίου. Εμείς κάπου εδώ θα σας αφήσουμε. Για όσους μπορείτε, καλές σας βουτίτσες, και να έχετε μία ευχάριστη εβδομάδα. Μέχρι την επόμενη… Keep on groovin’!!! CU!!!
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...