29 Ιουλ 2015

Μισοβρεγμένη ομορφιά: 3 απλά βήματα για το απόλυτο στιλ!!

Τα wet μαλλιά είναι sexy!! Το πιο sexy style του καλοκαιριού, που όχι μόνο στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω σας!! Μια τάση που είναι από τις πιο hot φέτος, σε μεταμορφώνει εύκολα και απλά και δεν απαιτεί παρά.....
να απλώσετε το τζελ, στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, να χτενίσετε με τη βούρτσα και να αφήσετε το υπόλοιπο μαλλί wet & sexy!! 

Πώς θα το πετύχετε εύκολα και απλά σε 3 βήματα και κάνετε το καλοκαίρι να κρατήσει πολύ πολύ περισσότερο!!

Το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα που είναι απλό, δεν χαλάει την τρίχα και ταυτόχρονα super sexy και δεν απαιτεί πάνω από 10 λεπτά για να το πετύχετε!!
Βήμα πρώτο
Λούσου καλά!!
Αφού λουστείς με το σαμπουάν σου, φρόντισε στη συνέχεια να απλώσεις το μαλακτικό ή την μάσκα σου για να ενυδατωθεί και να μαλακώσει το μαλλάκι σου. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά το μαλλάκι σου και σκούπισε το με την πετσέτα έτσι ώστε να απομακρύνεις το πολύ νερό και άφησε το να στεγνώσει φυσικά πράγμα που σημαίνει ότι για να πετύχουμε το λουκ δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πιστολάκι. 
Βήμα δεύτερο
Κολλήσαμε από το τζελ!! 
Άπλωσε τζελ μαλλιών στο επάνω και μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου και χτένισέ το καλά με την τσατσάρα σου έτσι ώστε να μπορείς να διακρίνεις τις γραμμές από τη βούρτσα. Στη συνέχεια για να απλώσεις το τζελ στα μαλλιά σου μάζεψε τα σε αλογοουρά και άπλωσε στο επάνω μέρος του κεφαλιού στα μαλλάκια σου δύο στρώσεις μέχρι να δεις το μαλλάκι στο επάνω μέρος του κεφαλιού να "κάθεται".
Βήμα τρίτο
Xρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου, για να απλώσεις καλά το τζελ!!
"Δούλεψε" τα μαλλιά σου στο επάνω μέρος χρησιμοποιώντας ξανά την τσατσάρα σου. Το υπόλοιπο μαλλάκι αάφησε το να στεγνώσει φυσικά και είσαι έτοιμη να βγεις και να εντυπωσιάσεις!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...