30 Ιουλ 2015

Καλοκαιρινό μακιγιάζ, για το πρώτο σας ραντεβού!!

Ο άντρας των ονείρων σου ζήτησε να βγείτε και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις την προετοιμασία; Δε χρειάζεται πανικός!! Το μακιγιάζ σου τη μεγάλη βραδιά, είναι όσο σημαντικό είναι και το αλάτι για το φαγητό σου!!......

Το πρώτο ραντεβού μέσα στο κατακαλόκαιρο, δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά παρακάτω θα βρεις τα τιπ μακιγιάζ, που τον κάνει να παραμιλάει από τον πόθο του για εσένα!!
Φυσικά, φυσικά, σε θέλει!!
Τώρα το καλοκαίρι το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να δείχνεις, σαν να πέρασες ένα εικοσιτετράωρο μπροστά στον καθρέφτη σου. Γενικά όσο πιο φυσικό είναι το μακιγιάζ σου τόσο το καλύτερο. Αυτό σημαίνει: ξέχασε τις πολλαπλές στρώσεις μέικ-απ, το έντονο σμόκι και τις υπερβολές με το ρουζ.
Μάθε πώς θα κόψεις την ανάσα με το μακιγιάζ σου στο πρώτο ραντεβού!!

Προσοχή!! Eπειδή τώρα το χρωματάκι στο πρόσωπο το έχεις πάρει φρόντισε η απόχρωση του μέικ-απ να ταιριάζει τέλεια με αυτή της επιδερμίδας σου έτσι ώστε να μην υπάρχουν αντιαισθητικές διχρωμίες και κοκκινίλες που θα τον κάνει να ψάχνει την έξοδο κινδύνου!
Απαλά χρώματα για να σε ερωτευτεί σφοδρά!!
Ο έρωτας φυσικά και περνάει… από το μακιγιάζ!! Ένα πιο απαλό μακιγιάζ του δίνει την εντύπωση ότι θέλεις ένα ρομαντικό δεσμό μαζί του ενώ ένα πολύ έντονο μακιγιάζ τον κάνει να σκεφτεί ότι ετοιμάζεσαι να του επιτεθείς!! Απαλές σκιές σε ροδακινί, γαλάζια, ροζ, παλ μπρονζέ χρωματάκι είναι ότι πρέπει για τα βλέφαρα σου. Εδώ η μονοχρωμία είναι με το μέρος σου αφού το ρουζ που θα επιλέξεις για τη μεγάλη βραδιά οφείλει να κινείται στους ίδιους χρωματικούς τόνους για ένα σέξι αλλά όχι κραυγαλέο μακιγιάζ.
Βλέμμα που θα τον σαγηνεύσει!!
Τα έντονα πορτοκαλί, φούξια, πράσινα και μπλε είναι χρώματα που ναι μεν είναι απόλυτα in φέτος, για τα βλέφαρα σου δεν ταιριάζουν όμως και πολύ στην περίσταση αφού είναι κάπως εκκεντρικά. Επίλεξε πιο ουδέτερα και γήινα χρώματα όπως το καφέ, το μπεζ, το χρυσό, το ροζ, το γαλάζιο για τα βλέφαρα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι τόσο διακριτικό όσο και σέξι αλλά κυρίως απόλυτα φυσικό.

Η μάσκαρα παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί έχει την ικανότητα να μεταμορφώσει το βλέμμα σου και να το κάνει πιο έντονο και βαθύ που σίγουρα θα του προκαλέσει ταραχή. Μια στρώση μάσκαρα και κατά προτίμηση αδιάβροχη –γιατί δεν ξέρεις μπορεί να σε πάει και για βραδινό μπανάκι- είναι τέλεια για να δώσεις σέξι χρώμα στα βλέφαρα σου.

To άι-λάινερ, είναι επίσης ένα εργαλείο μακιγιάζ που σε βοηθάει να τραβήξεις το βλέμμα του στο δικό σου αλλά με προσοχή!! Φρόντισε η γραμμή στο επάνω μέρος του βλεφάρων να είναι όσο πιο λεπτή γίνεται και ευθεία!! Απόφυγε τα μουτζουρώματα και κλείσε του με νόημα το μάτι!!
Τιπ:
Μην ξεχνάς ότι στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που δε χρειάζονται τόνους σκιάς και μεικ-απ για να γοητεύσουν αφού λατρεύουν στην πλειοψηφία του τη φυσική ομορφιά της γυναίκας και αυτή ακριβώς θα αναδείξεις και εσύ για να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σου!
Χείλη για φίλημα!!
Το χρώμα του πάθους- το κόκκινο- είναι σίγουρα σέξι και σε μεταμορφώνει σε femme fatale, πρόσεξε όμως τις υπερβολές και φρόντισε να το συνδυάσεις με απλά μακιγιάζ ματιών και ίσως eyeliner. Οι πιο καλοκαιρινές όμως αποχρώσεις όπως το κοραλλί, το ροζ, το ανοιχτό φούξια σε βάζουν στο κλίμα τέλεια αλλά και στην καρδιά του!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...