11 Ιαν 2015

Ψηλόμεση Παντελόνα!! Τα 6+1 καλύτερα tips για να την φορέσετε με στυλ!!

Ένα ρούχο που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι η ψηλόμεση παντελόνα!! Ας δούμε 6+1 tips να τη φορέσετε σωστά και να κλέψετε τις εντυπώσεις......

1. Ένα look που θα αποτελείται από παντελόνα και σακάκι είναι ιδανικό και από μόνο του δίνει ένα ζηλευτό outfit, δίνοντας ένταση με το top ή τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε.
2. Επιλέξτε ένα top με διαφάνεια ή δαντέλα, αφού δώσει το ύφος που χρειάζεται στο σύνολο και θα αναδείξει τη θηλυκότητα.
3. Για office look εμφανίσεις, συνδυάστε τη με πουκάμισο λευκό ή ριγέ, αφού θα δώσει την κατάλληλη επισημότητα, αλλά και στυλάτη διάθεση.

4. Αν έχετε κοιλίτσα, τότε μπορείτε να ποντάρετε σε loose γραμμή, στο πάνω μέρος, συνδυάζοντας το με την παντελόνα. Προσοχή στην ισορροπία των χαλαρών γραμμών, βάζοντας το μπλουζάκι που θα επιλέξετε μέσα από την παντελόνα, έτσι ώστε να έρχεται χαλαρά και να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα.
5. Αν έχετε έντονη περιφέρεια, τότε θα λατρέψετε την ψηλόμεση παντελόνα, αφού έρχεται χαλαρά και καμουφλάρει, τονίζοντας τα δυνατά σημεία. Πρέπει, όμως, να είναι το σωστό μέγεθος και να μην δείχνει να «ζορίζεται» το ύφασμα. Ιδανικά, τη συνδυάζετε με crop top, τονίζοντας το πάνω μέρος. 
6. Ποντάρετε σε έντονο χρώμα, σχέδιο ή διαφορετική υφή, αφού θα είναι ένα κομμάτι που θα το λατρέψετε. Ανάλογα με το πόσο άνετα αισθάνεστε, επιλέξτε ένα διακριτικό πάνω μέρος, σε μονόχρωμο τόνο ή, αν θέλετε να τολμήσετε, επιλέξτε να συνδυάσετε με printed κομμάτι στους ίδιους τόνους χαρίζοντας μοναδικό αποτέλεσμα.
6+1. Τα αξεσουάρ αποτελούν σύμμαχο, επιλέγοντας ψηλά ή χαμηλά παπούτσια, έντονα ή λιτά κοσμήματα, ανάλογα με την ένταση που θέλετε να δώσετε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...