25 Οκτ 2014

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Σας καλωσορίζουμε στο TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές έφτασε η εβδομάδα που θα βρούμε την πρώτη αργία. Τρεις μέρες από την Εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, εμείς θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα.....

TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker, το post που εσείς διαλέγετε και διαμορφώνετε κάθε εβδομάδα τα καλύτερα TOP – 10 charts από την διεθνή αλλά και Ελληνική μουσική σκηνή. Τελικά από ότι φαίνεται ήταν να μη βρεθεί στο νούμερο ένα. Σας αρέσει τόσο πολύ και τα μηνύματά σας για αυτό το τραγούδι είναι αμέτρητα. Βέβαια όταν το χεράκι του το βάζει ένας από τους πιο αγαπημένους μας μουσικούς αλλά και ραδιοφωνικούς παραγωγούς, τότε σίγουρα καταλαβαίνουμε γιατί βρίσκεται στο νούμερο ένα. Ο Νίκος Γκάνος μας λέει walking alone σε μια διασκευή του Νίκου Μάρκογλου.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Nikos Ganos – Walking alone (KeengBoy & Nikos Markoglou official remix)
2. Deepcentral – Hey Girl (Dreaming of Moscow)
 3. Jennifer Lopez feat Iggy Azalea – Booty 
 4. Kadebostany – Castle in the snow (Hector remix)
5. Low Deep T – Got to find love
6. Playmen & Mindblow feat Locomondo – Chimbo
7. Robin Schulz feat Jasmine Thompson – Sun goes down
8. David Guetta feat Sam Martin – Dangerous
9. Nicky Romero & Vicetone – Let me feel (When we are wild)
10. ZHU – Faded

Με νέο entry το faded από ZHU είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο Ελληνικό TOP – 10 εκεί που συναντάμε τον αγαπημένο σας και πλέον μόνιμο στο νούμερο ένα Στέφανο Δημοσθένους μαζί με τον BO να μας λένε σε θέλω ξανά.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Στέφανος Δημοσθένους feat. Bo – Σε θέλω ξανά
2. Γιώργος Σαμπάνης – Ποιον αγαπάς
3. Stan – Όταν αγαπάς
4. Kings – Mojito
5. Blase – Τα μάτια σου θυμίζουν καλοκαίρια
6. Ονιράμα – Τι είναι αγάπη
7. Σάκης Ρουβάς – Πιο ψηλά
8. Κατερίνα Στικούδη – Τατουάζ
 9. Unique feat Alessandra Assimov – Αγάπη σαν καλοκαίρι
10. Vegas – Παιδιά της νύχτας

Με νέο entry τους Vegas να μας λένε πως είναι παιδιά της νύχτας είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο αγαπημένο μέρος αυτού του post για εσάς. Καλά καταλάβατε μιλάμε για το non – stop DJ set μας.
Ο σημερινός μας καλλιτέχνης μας έρχεται από την Ολλανδία. Γεννημένος στην Μπρέντα στις 7 Ιανουαρίου του 1988, μας έχει συστηθεί μέσα από αυτό το post αρκετές φορές. Οι ήχοι της progressive αλλά και electro house, είναι το σήμα κατατεθέν του. Έχει συμμετάσχει στα ultra music festival αλλά και στα tomorrowlands.
Σίγουρα για τους πολλούς το όνομα Robbert Van de Corput δεν λέει πολλά. Το πρώτο hint είναι ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά βγαίνει νούμερο ένα DJ στον κόσμο σύμφωνα με το DJ mag. Το δεύτερο είναι η περσινή του επιτυχία με όνομα jumper. Πιστεύουμε να καταλάβατε ότι μιλάμε για τον Hardwell.
Σας παρουσιάζουμε την τελευταία του εμφάνιση στο Ultra music festival στο Άμστερνταμ το προηγούμενο Σάββατο 18 Οκτωβρίου. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να ακολουθήσετε το παρακάτω link να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY και φυσικά να δυναμώσετε τα ηχεία σας.


Φυσικά και θα αφιερώναμε το σημερινό non – stop μας στον hardwell τον DJ – παραγωγό που βγήκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά νούμερο ένα DJ παγκοσμίως. Με τέτοια set άλλωστε δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά. Κάπου εδώ φτάσαμε λοιπόν στο τέλος μας. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko.
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο  facebook DJ Piko strikes back.  
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους Δημήτρηδες αλλά και τις Δήμητρες τα χρόνια μας πολλά και φυσικά ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. 
Μην ξεχάσετε την Κυριακή να αλλάξετε την ώρα σας και από τέσσερις τα ξημερώματα να τη γυρίσετε στις τρεις!!
Να έχετε φυσικά μια όμορφη εβδομάδα, καλή παρέλαση σε όσους παρελάσουν ελπίζοντας πως αυτό το όχι θα μας διδάξει πως στη ζωή πρέπει να αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε κακό προσπαθεί να μας κυριαρχήσει. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… Keep on groovin’!!! CU!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...