3 Νοε 2013

Η Φαίη για την μετεγγραφή στον ΑΝΤ1 και τον γιο της, Γιάννη!

- Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Φαίη!
- Εξομολογείται πως θέλει πολύ ένα δεύτερο μωρό και απαντά στις φήμες που την θέλουν ήδη έγκυο!

Η Φαίη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “People” και στη Σόνια Καζόνι, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μετεγγραφή στον ΑΝΤ1, για τη συνύπαρξη με τον σύζυγό της στη δουλειά, για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και........
για τον γιο της ο οποίος φέτος πήγε για πρώτη φορά παιδικό σταθμό.

Πως της φαίνεται άραγε να δουλεύει μαζί με τον σύζυγό της; Δεν υπάρχουν στιγμές που να την πνίγει αυτή η συνύπαρξη; Η Φαίη απαντά: «Ξέρεις τι ωραία είναι να ξυπνάς και να μη χρειάζεται να πάρεις αυτοκίνητο για να πας στη δουλειά; (γέλια) Από τη στιγμή που σκεφτόμαστε το ίδιο πάνω στη δουλειά, παρόλο που είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, είναι ωραίο κάποιες στιγμές που θα χαλαρώσω να ξέρω πως θα είναι ο Γιώργος εκεί».
Μάλιστα, με συγκίνηση θυμάται τα λόγια που άκουσε να λέει ο Γιώργος για εκείνη όταν πρωτοπήγαν στον ΑΝΤ1. «Μπορεί να είμαι εγώ εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά η εκπομπή είναι η Φαίη».
skorda people 1
Η Φαίη αναφέρθηκε στην «μετακόμιση» τους στον ΑΝΤ1 λέγοντας: «Αισθάνθηκα πως δεν είχα άλλη επιλογή» λέει. Ένιωσε απογοήτευση από την αντιμετώπιση του Mega; «Ένιωσα ανασφάλεια, όχι απογοήτευση. Ήθελα να ξέρω πως θα έχω δουλειά το Σεπτέμβριο. Από τη στιγμή που δεν είχα μια σαφή εικόνα για το τι θα γίνει και η εποχή έχει μια ρευστότητα, που δεν έχει να κάνει με την επιτυχία και το αν είσαι εργατικός, ήθελα να έχω μια σιγουριά».

Η Φαίη δήλωσε ότι είχαν κι άλλες προτάσεις αλλά δεν είχαν σκοπό να φύγουν από το Mega. «Από τις αρχές του καλοκαιριού μάς είχαν προσεγγίσει και άλλοι άνθρωποι κι αυτό για εμάς ήταν πολύ τιμητικό. Όμως, δεν σκεφτόμασταν να φύγουμε από το Mega, ούτε σκεφτόμασταν να διεκδικήσουμε κάτι κι έτσι δεν είχαν προχωρήσει οι συζητήσεις. Όταν όμως έφτασε 31 Ιουλίου, είπαμε “πρέπει κάτι να κάνουμε»…«Έχω τη συνείδησή μου απόλυτα καθαρή, όπως και κάθε φορά που έχω αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Όταν είπαμε στο Mega να μη μας υπολογίζουν, είχε γίνει απλά μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Λάτσιο. Δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση, δεν παίχτηκε κανένα παιχνιδάκι, απλά ενημερώσαμε πως δεν θα είμαστε. Ήταν, νομίζω, η πιο έντιμη συμπεριφορά»
skorda people 4
Η Φαίη ξεκαθάρισε και τα πράγματα σχετικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντας: «Ο καθένας κάνει τις προσωπικές και επαγγελματικές του επιλογές και από αυτές καθορίζεται. Εντάξει, είναι αστείο κάποιος να πιστεύει πως κάτι χάλασε μεταξύ μας, επειδή ο Δημήτρης έμεινε στο Mega. Είναι πολύ παιδικό. Προφανώς, κάτι άλλο θα έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα, όμως, εγώ τον Δημήτρη τον αγαπώ, τον έχω μέσα στην καρδιά μου και δεν αλλάζει αυτό. Αλλάζοντας εργασιακό περιβάλλον, με κάποιους ανθρώπους συνεχίζεις και με κάποιους απομακρύνεσαι. Τον Δημήτρη τον αγαπάμε. Αλλά όλες οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια» λέει, ενώ αποκαλύπτει πως τον τελευταίο καιρό έχουν ανταλλάξει κάποια μηνύματα.

Πώς της φαίνεται που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει τον καιρό ακριβώς όπως το έκανε ο Γιώργος; «Κοίταξε να δεις. Το είχαμε κάνει μια φορά και πέρυσι, για πλάκα. Γιατί ο Δημήτρης έχει φοβερό ταλέντο παρατηρητικότητας και μπορεί να σε κάνει ίδιο. Αυτό, αν το κάνεις χιουμοριστικά, έχει την πλάκα του. Αν το κάνεις σοβαρά, εμένα δεν μου φαίνεται αστείο. Αν το έκανε μια-δυο φορές, θα είχε την πλάκα του. Τώρα, το να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως το κάνει ο Γιώργος, δεν ξέρω, νομίζω ότι δεν μου αρέσει».
skora people 2
Η Φαίη εξήγησε και τους λόγους που εν θέλει να κάνει βραδινό show. «Για να κάνεις ένα βραδινό show, πρέπει να κάνεις πρόβες τουλάχιστον μία μέρα την εβδομάδα και να πας, φυσικά, να το παρουσιάσεις. Δηλαδή τι θα έκανα; Θα άφηνα το παιδί μου επτά μέρες την εβδομάδα να το μεγαλώνουν άλλοι; Δεν το θέλω. Ποιότητα ζωής τι σημαίνει; Κάνω περισσότερα εξώφυλλα και εκπομπές; Ποιότητα ζωής σημαίνει έχω περισσότερο χρόνο με το παιδί μου».

Όσο για το 2,5 ετών Γιαννάκη, φέτος πάει για πρώτη φορά παιδικό σταθμό. «Στενοχωριόμουν που η οικογένειά μου, τα ξαδελφάκια του, είναι όλα στο Κιλκίς. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η κοινωνικοποίηση και να μάθει το παιδί από μικρό πως υπάρχουν κι άλλα παιδάκια. Να μάθει να μοιράζεται, να μη γίνει εγωιστής, να καταλάβει πως υπάρχουν κοριτσάκια, υπάρχουν αγοράκια, άλλα παιδιά είναι πιο ντροπαλά, άλλα πιο θαρραλέα. Μπορεί από όλα αυτά που λένε πως είναι “τα σωστά” να τα κάνω όλα λάθος, από τον ύπνο μέχρι τα χατίρια, γιατί δεν είμαι η αυστηρή μαμά που ακολουθεί τους κανόνες, αλλά σε αυτό ήμουν αποφασισμένη γιατί το θεωρώ πραγματικά σημαντικό. Έτσι, και εγώ το πήρα καλά και αυτός».

Η Φαίη αποκάλυψε ότι τις πρώτες μέρες, πήγαινε το μικρό στον παιδικό σταθμό και καθόταν έξω και τον περίμενε. Μια μέρα είχε καθίσει σε ένα παγκάκι στον κήπο του σχολείου και ο Γιαννάκης την είδε. «Φώναξε λοιπόν “κυρία, αυτή είναι η μαμά μου. Μην της μιλάτε”. Ε, αυτό ήταν, έφυγα και δεν ξαναπήγα».

skorda people 3
Η Φαίη μίλησε και για τη σχέση που έχουν μπαμπάς και γιος! «Με τον μπαμπά του είναι πιο εκδηλωτικός. Χαϊδεύονται το πρωί! Εγώ έχω ένα ελάττωμα, είμαι υπναρού… Όμως, με το παιδί, πέρασα σχεδόν ένα χρόνο αϋπνίας. Ξυπνούσα δέκα φορές μέσα στη νύχτα και 6.30 ήμασταν στο πόδι. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν κοιμόμουν για μήνες κι έτσι κατάλαβα πόσο μεγάλη είναι η αγάπη της μάνας! Τώρα πια, που ο μικρός μπήκε σε πρόγραμμα, επέστρεψα στα παλιά μου τα χούγια. Είναι λοιπόν ο Γιάννης στο κρεβάτι μαζί μας και μέσα στον ύπνο μου, το πρωί, τον ακούω που λέει στον Γιώργο “Άσ’ την μπαμπά, μην την ξυπνάς, κοιμάται, ξεκουράζεται”. Με καταλαβαίνει! Τον μαλώνει όταν πάει να με ξυπνήσει».

Όσο για το αν ο Γιάννης έχει αντιληφθεί ότι οι γονείς του κάνουν μία διαφορετική δουλειά από τους υπόλοιπους γονείς, η Φαίη απαντά:
«Ουσιαστικά το μόνο διαφορετικό που μπορώ να διακρίνω από τα ανιψάκια μου είναι πως ο Γιάννης θεωρεί ότι δεν υπάρχουν ξένοι, αλλά όλος ο κόσμος είναι γνωστοί μας. Διότι περπατάμε στο δρόμο, πάμε στο σούπερ μάρκετ και όλοι λένε “γεια σου, Φαίη. Γεια σου, Γιώργο. Τι κάνεις, Γιαννάκη; ”. Όταν, λοιπόν, πάμε να φάμε σε ένα εστιατόριο τώρα που μεγάλωσε, πηγαίνει και χαιρετά όλα τα τραπέζια. Κι όταν κυκλοφορεί με τον παππού και τη γιαγιά του, χαιρετά και του κάνει εντύπωση που δεν τον χαιρετάνε κι εκείνοι!».
Δείτε περισσότερα στο "People" που κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου.
faysbook.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...