28 Σεπ 2013

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλωσήρθατε και αυτή την εβδομάδα στο TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο είμαστε εδώ μαζί σας να σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα. Μπορεί να τέλειωσε και........
ο Σεπτέμβρης αλλά όπως βλέπουμε από τα καθημερινά σας μηνύματα η διάθεσή σας παραμένει καλοκαιρινή και χαρούμενη. Όπως κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα δέκα τραγούδια όπως εσείς μας τα ζητήσατε και διαμορφώνετε τα TOP – 10 του Music countdown.

Μπορεί το κλίμα στα περισσότερα clubs να είναι Ελληνικό αλλά ένα νέο δίδυμο – όχι και τόσο για εμάς που τους γνωρίζουμε χρόνια - ήρθε να μας παρουσιάσει νέους ήχους για τα Ελληνικά δεδομένα όχι όμως για τα ευρωπαϊκά.
Οι Runway λοιπόν σε μία διασκευή του Gypsy Heart των Playmen, μας έχουν ταξιδέψει με τον ήχο τους στην Tomorrowland. Πιστεύουμε ότι τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται και να προωθούνται το κατά δύναμιν.

Playmen feat. Hadley – Gypsy Heart (Runway remix)
Angel Stoxx feat. Drew – Let go
Bang La Decks – Utopia
Housetwins feat. Courtney Parker & RiskyKidd – Rhythm is a dancer
Otherview & Chris Willis – People (Feel the love)
Mark Knight & Funkagenda – Man with the red face (Hardwell remix)
Phatjack feat Drew – Sunshine
Jason Darulo – Talk dirty
T Spoon – Sex on the beach
Consoul Trainin vs Pink Noisy – The girl that lost in Mestral
Με το εκπληκτικό mashup του Consoul Trainin περνάμε στο Ελληνικό TOP – 10 με τους Μπλαζέ να μας λένε στο παράθυρό σου, ένα τραγούδι που έγινε δικαιολογημένα το hit του καλοκαιριού.

Μπλαζέ – Στο παράθυρό σου
Master Tempo feat. Sin – Παίρνω φωτιά
Στέφανος Δημοσθένους – Για σένα μόνο
TNS feat. Ελευθερία Ελευθερίου – Πες πως με θες
Νίνο – Τόσο περίπου σ’ αγαπώ
Vegas – Ακόμα
Μιχάλης Χατζηγιάννης – Η αγάπη δυναμώνει
Μέλισσες – Η μόνη επιλογή
Stavento feat. Δήμος Αναστασιάδης – Βουτιά στο κενό
Bo feat. Shaya - Καλοκαιρινή Καρδιά

Με το δίδυμο του BO και της Shaya, τελείωσε η παρουσίαση των TOP – 10. Είναι ώρα όμως να περάσουμε στο non – stop DJ set μας. Τον έχετε ξανακούσει από TOP – 10 Music countdown. Η μουσική του εκπληκτική. Οι εμφανίσεις του πάντα δίπλα στον αγαπημένο μας Carl Cox δεν σταματούν. 
Σας παρουσιάζουμε με χαρά τον UMEK. To episode 114 της σειράς Behind the Iron curtain είναι εδώ για εσάς. Ακολουθείστε το παρακάτω link κάντε κλικ στο κουμπάκι με το PLAY, δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε…

http://www.mixcloud.com/dj_umek/behind-the-iron-curtain-with-umek-episode-114/

Έτσι φτάσαμε για ακόμη μια φορά στο τέλος μας. Τα νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε από το Facebook group DJ Piko strikes back καθώς και να μου στέλνετε όπως κάνετε κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας στο Facebook profile Piko Apiko.
Ελπίζουμε να σας κρατήσαμε την καλύτερη μουσική παρέα και η εβδομάδα που έρχεται να τελειώσει γρήγορα για να τα ξαναπούμε με περισσότερη μουσική.
Μέχρι τότε Keep on groovin’…. CU !!!!
Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...