29 Σεπ 2013

Σεξ και άντρας: 4 παρεξηγημένες αλήθειες

Και μετά λένε πολύπλοκα όντα τις γυναίκες! Οι άνδρες τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αποδείξει ότι δε συμβιβάζονται με τα στερεότυπα με τα οποία γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει.
Σε αντίθεση με αυτά που πιστεύουμε, οι άνδρες:........

1. Δε σκέφτονται μόνο το σεξ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2011 στο Journal of Sex Research καθημερινά τους απασχολούν και άλλα θέματα εξίσου σημαντικά για εκείνους, όπως το φαγητό και ο ύπνος.

2. Θέλουν τον ίδιο αριθμό σεξουαλικών παρτενέρ για τον επόμενο χρόνο με τις γυναίκες σύμφωνα με δημοσιευμένη εργασία στο Journal of Sex Research το 2003. Όταν δέχθηκαν να συμμετάσχουν σε έρευνα που νόμισαν ότι υπήρχε ανιχνευτής αλήθειας (ενώ στην πραγματικότητα δεν υπήρχε) απάντησαν ότι θέλουν ίδιο αριθμό ερωτικών συντρόφων με τις γυναίκες.

3. Βαθμολογούν με το ίδιο συντελεστή την εμφάνιση μιας γυναίκας με το κοινωνικό στάτους της. Μπορεί σαν στερεότυπο να επικρατεί ότι οι άνδρες κοιτάζουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας και οι γυναίκες το κοινωνικό στάτους, όμως έρευνες δείχνουν ότι δεν ισχύει αυτό. Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology το 2008 με face-to-face ραντεβού για γνωριμίες τα δύο στοιχεία βαθμολογήθηκαν εξίσου από τους άνδρες.

4. Έχουν όχι περισσότερους αλλά εξίσου πολλούς οργασμούς με τις γυναίκες. Και μάλιστα αυτό ισχύει για τις μακροχρόνιες σχέσεις και όπου οι γυναίκες έχουν οργασμό σε ποσοστό 79% όσο συχνά έχουν και οι άνδρες.
Πηγή: healthtimes
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...