27 Σεπ 2013

15 χρόνια Google με ιντερνετικό παιχνιδάκι

Ένα παραδοσιακό μεξικάνικο έθιμο στο Doodle της 27ης Σεπτεμβρίου
Η Google γιορτάζει τα 15α της γενέθλια. Τα τελευταία χρόνια η ημερομηνία της επετείου έχει αλλάξει και έχει μεταφερθεί στις 27 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι τελικά η ακριβής και επίσημη ημερομηνία.........

Για τον εορτασμό των 15 χρόνων, η Google ενσωμάτωσε στο Doodle της Παρασκευής ένα παιχνίδι στον περιηγητή σας στην αρχική της σελίδα.

Τα έξι γράμματα του λογότυπου παίρνουν ζωή και έχουν κίνηση και μάτια. Μαζεύονται, λοιπόν, να παίξουν ένα παραδοσιακό μεξικάνικο παιχνίδι.

Το μικρό "g" κλείνει τα μάτια του και κρατά ένα χρωματιστό κοντάρι. Με αυτό, με συγκεκριμένο αριθμό χτυπημάτων, καλείται να χτυπήσει την πινιάτα, η οποία έχει σχήμα αστεριού και μέσα έχει καραμέλες.

Το σκορ διαμορφώνεται από το πόσο επιτυχημένο θα είναι κάθε χτύπημα και πόσες καραμέλες θα πέσουν από την πινιάτα. Τα χτυπήματα γίνονται με το πλήκτρο space ή με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού. Μόλις ολοκληρωθούν τα χτυπήματα, δέκα συνολικά τον αριθμό, το παιχνίδι τελειώνει. Μπορείς όμως πάντα να ξαναπαίξεις..


Πηγή : news.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...