27 Σεπ 2013

Σιγή από τρόικα για τις επαγγελματικές μισθώσεις

To email με την απάντηση της τρόικας στη πρόταση για τις επαγγελματικές μισθώσεις περιμένει το υπουργείο Ανάπτυξης. Πολιτική λύση αναζητείται για το θέμα. Ουδέν νεότερο από το μέτωπο της Τρόικας σχετικά με τις επαγγελματικές μισθώσεις. Σημειώνεται ........το υπουργείο Ανάπτυξης αναμένει μέσω email την απάντηση της Τρόικας στην εναλλακτική πρόταση του η οποία προβλέπει τριετή προστασία των νέων μισθώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική πρόταση του υπουργείου έκανε λόγο για 6 χρόνια προστασίας στις επαγγελματικές μισθώσεις, πρόταση την οποία απέρριψε η Τρόικα, ενώ η Τρόικα επιθυμεί πλήρη απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων.

Και ενώ το υπουργείο αναμένει την απάντηση της Τρόικας, σε πολιτικό επίπεδο το θερμόμετρο έχει ανέβει. Ηδη το ΠΑΣΟΚ έχει διαχωρίσει τη θέση του, ενώ δεν φαίνεται να δέχεται και την εναλλακτική πρόταση για τριετή προστασία. Αντιθέτως το συγκυβερνών κόμμα δια στόματος του υπευθύνου του για τον τομέα Ανάπτυξης βουλευτή κ. Θάνο Μωραϊτη, κάλεσε τον υπουργό να διαπραγματευτεί με την τρόικα.

Εξαιτίας της στάσης του ΠΑΣΟΚ, στελέχη του υπουργείου αλλά και φορείς της αγοράς δεν αποκλείουν η λύση να δοθεί σε υψηλό πολιτικό.
Αλεξάνδρα Γκίτση 
Πηγή : euro2day.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...