28 Σεπ 2013

Επίσκεψη Κατερίνας Μονογυιού στην Θήρα και την Θηρασιά

Η πολιτευτής της Ν.Δ στο Νομό Κυκλάδων και Δημοτική Σύμβουλος Μυκόνου, κα Αικατερίνη Μονογυιού, από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποίησε επίσκεψη στα νησιά της Θηρασίας και της Θήρας........

Συγκεκριμένα, η κα Μονογυιού στις 21 Σεπτεμβρίου παρέστη στη θεία λειτουργία του Ιερού Ναού της Παναγιάς της Γιάτρισσας στη Θηρασία για τον εορτασμό της Γέννησης της Θεοτόκου.

Η κα Μονογυιού είχε επίσης, συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Θηρασίας κα Μαρία Πιτσικαλή με την οποία συζήτησαν για την έλλειψη αγροτικού ιατρού καθώς από τα μέσα Αυγούστου έφυγε η αγροτική ιατρός, χωρίς να έχει αντικατασταθεί ακόμα.

Κατά την επίσκεψη της στη Θήρα η κα Μονογυιού είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Ζώρζο Νικόλαο από τον οποίο ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των έργων μέσω ΕΣΠΑ καθώς και για το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που αντιμετωπίζει το νησί ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Την ίδια μέρα συναντήθηκε τόσο με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας από τον οποίο ενημερώθηκε για την επιτυχή εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, όσο και με τον Λιμενάρχη Θήρας με τον οποίο συζήτησαν για την ανάγκη περεταίρω στελέχωσης του Λιμεναρχείου.

Εν συνεχεία και συγκεκριμένα στις 23.09, η κα Μονογυιού επισκέφθηκε την Ένωση Συνεταιρισμών Σαντορίνης – SantoWines, όπου ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Μάρκο Καφούρο και τον Υπεύθυνο του Οινοτουριστικού Κέντρου κ. Γιάννη Δανέζη. Η κα Μονογυιού πληροφορήθηκε, ότι η Ένωση ιδρύθηκε το 1947 προκειμένου να προστατευτούν τα οικονομικά συμφέροντα των παραγωγών αγροτικών προϊόντων της Σαντορίνης και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός οίνων στο νησί ενώ οι οίνοι ΟΠΑΠ της SantoWines τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης και έχουν επανειλημμένα βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...