26 Μαΐ 2012

Nέους τριγμούς προκαλεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες το Άρμα Πολιτών

Έντονες είναι πλέον οι αντιδράσεις για τις υποψηφιότητες των ψηφοδελτίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με πολλούς να κάνουν λόγο ακόμη και για διάσπαση του νεόκοπου κόμματος! Αιτία είναι η συμμετοχή των στελεχών ......
του Γιάννη Δημαρά από το κόμμα του "Άρμα Πολιτών", που πλέον είναι μαζί με τον Καμμένο!

 Έτσι πολλοί από τους Υποψήφιους Βουλευτές του Πάνου Καμμένου στις εκλογές της 6ης Μαίου, πήραν την απόφαση να μην συμμετέχουν αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

 Το "Άρμα Πολιτών" έχει δημιουργήσει προβλήματα στα εσωτερικά του κινήματος, γιατί πρώτον δεν έχουνε ταχθεί, έχουνε λάβει περισσότερα απ΄ όσα έχουνε δώσει και απ ότι δικαιούνται (έδρες) και το κυριότερο δεν έχει γίνει αναστολή του κόμματος. Έχουνε συνεργαστεί ως κόμμα στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ, χωρίς όμως να έχουνε προσχωρήσει!

 Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχει πλέον δυσανασχετήσει και όλη αυτή η κατάσταση έχει θέσει πολλά ΣΤΕΛΕΧΗ-ΚΛΕΙΔΙΑ, εκτός, αφού αρνούνται να κατέβουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.Αν δεν αποσαφηνιστούν λοιπόν τα όρια συνεργασίας, το κίνημα θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα, αφού οι αποχωρήσεις θα διαδέχονται καθημερινά η μία την άλλη.

Υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές διεργασίες και αυτοί που εκφράζουν το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ του κινήματος, ανησυχούν για το "Ποια θα είναι η στάση του κινήματος μετά τις εκλογές, όπως αυτή έχει καθοριστεί με τη συμφωνία συνεργασίας με το "ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" του Γιάννη Δημαρά και των ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΤΙΩΝ του Νότη Μαριά.

 Χαρακτηριστικά είναι τα 2 tweets που ανέβασε ο γνωστός Ποινικολόγος και Υπ.Βουλευτής στη Β΄Αθήνας ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ, με τον Πάνο Καμμένο στις προηγούμενες εκλογές:
Πηγή : blog.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom           
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...