30 Ιουν 2013

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ξανά μαζί για ακόμη ένα weekend μέσα από το TOP – 10 Music countdown να σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα ξένα αλλά και Ελληνικά TOP – 10 dance κομμάτια για την εβδομάδα που μας πέρασε όπως εσείς μας τα ζητήσατε. Ένα δυνατό τριήμερο πέρασε με πολύ μουσική διάθεση την οποία μας δείξατε στην παρουσίαση του TOP – 10 Music countdown στο party μας SummerCamp. Σας ευχαριστούμε ....
για την υποστήριξή σας και τη διάθεση που μας δείχνετε. Ας περάσουμε όμως να δούμε πως διαμορφώθηκαν τα TOP – 10 για την εβδομάδα που μας πέρασε. Στο ξένο TOP – 10 το νούμερο ένα τόσες εβδομάδες γνωστό. Rockstar by Housetwins και πραγματικά αυτή η σειρά των νούμερο ένα από τους Housetwins δεν ξέρουμε που θα σταματήσει.
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή :

1. Housetwins – Rockstar
 
2. Helena Paparizou – Save me (This is an S.O.S)

3. Hector feat. Yalena – It’s you 

4. Playmen feat. Courtney – Breakin’ me up 

5. Daft Punk feat. Pharell Williams – Get lucky (Chris IDH & Dino MFU Summer Disco edit) 

6. Village Girls vs Andrea T Mendoza Feat. AJ - La Isla Bonita 
 
7. Alex Leon Feat. Demy & Epsilon - The Sun 
8. Phatjack feat Drew – Sunshine
 
9. Low Deep T – Casablanca  

10. Bang La Decks – Utopia 
 
Συνεχίζοντας πάμε να δούμε πως διαμορφώσατε το Ελληνικό TOP – 10. Είναι γεγονός ότι ήταν να μη φτάσουν οι REC στο νούμερο ένα. Δεν τους αφήνετε να πέσουν με τίποτα. Μας λένε λοιπόν Εδώ σε Payback remix. 
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10

1. Rec – Εδώ (Payback Remix)

2. Νικηφόρος - Φτάνω στον Θεό (Silentman Official Remix)

3. Vegas – Ακόμα

4. Κώστας Μαρτάκης – Τα καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ (Mark Angelo Summer remix)

5. Στέφανος Δημοσθένους – Για σένα μόνο

6. Bo feat. Shaya - Καλοκαιρινή Καρδιά  

7. Έλενα Παπαρίζου – Πόσο μ’ αρέσει (Lunatik Remix)

8. TNS feat. Ελευθερία Ελευθερίου – Πες πως με θες

9. Μιχάλης Χατζηγιάννης – Η αγάπη δυναμώνει

10. Stan – Σε θέλω εδώ

Συνεχίζοντας, σειρά έχει όπως κάθε εβδομάδα το non – stop DJ set μας. Αυτή την εβδομάδα σειρά έχει να κάνει την εμφάνισή του ο Alexander Paul Coe. Για πολλούς από εσάς είναι άγνωστο αυτό το όνομα. Και όμως είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της house σκηνής, ο αγαπημένος μας Sasha. Ίσως για πολλούς ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της house μουσικής σκηνής με μεγάλες παραγωγές και remixes. Εμείς σας εξασφαλίσαμε το τελευταίο του δημόσιο DJ set τον προηγούμενο Μάιο στο Leeds Warehouse. Για να το ακούσετε τα βήματα είναι απλά. Ακολουθείτε το link και δυναμώνετε τα ηχεία σας.


 Με τον Sasha λοιπόν φτάσαμε στο τέλος μας και αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε από το Facebook group DJ Piko strikes back καθώς και να μου στέλνετε όπως κάνετε κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας στο Facebook profile Piko Apiko.
Θα σας περιμένω και πάλι αυτή την Κυριακή στο party μας SummerCamp στο Club RUA στη Νέα Ερυθραία για να τα πούμε και από κοντά. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο και μια γρήγορη εβδομάδα για να τα ξαναπούμε πάλι από εδώ. Καλές βουτιές και μην ξεχνάτε πως το weekend είναι ώρα για party και χαλάρωση. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...