27 Ιουν 2013

Η έξυπνη βαλίτσα των διακοπών και τα 12 must have items!

Relax..take it easy!! 
Μεταφερθείτε νοερά σε κάποιο νησί, μια κοσμοπολίτικη περιοχή ή κάποια παραδεισένια παραλία. Τι θα θέλατε να έχετε μαζί σας πέρα από τον σύντροφο ή τους κολλητούς σας φίλους; Ποια είναι τα must have items που πρέπει να περιλαμβάνει η βαλίτσα των διακοπών σας; Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου;...
Σ’αυτά και σε πολλά άλλα, έρχεται να δώσουμε απαντήσεις και έξυπνες λύσεις, ώστε να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη για ξέγνοιαστες και ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές! Ρούχα, αξεσουάρ, έντονα χρώματα αλλά και χαρούμενη διάθεση που μυρίζει καλοκαίρι πρέπει απαραίτητα να χωρέσουν στις καλοκαιρινές σου αποσκευές....

1. Μαγιό
Στις προετοιμασίες σου για τις καλοκαιρινές διακοπές και εξορμήσεις, ένα είναι το βασικό ζήτημα που σε απασχολεί..η επιλογή του κατάλληλου μαγιό. Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα όχι μόνο σαν χρώμα αλλά και σαν στυλ.
2. Τσάντα παραλίας
Φρόντισε η τσάντα που θα επιλέξεις για την παραλία να είναι αρκετά ευρύχωρη, έτσι ώστε να μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεσαι.

3. Αντηλιακό και κρέμες ενυδάτωσης
Η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου αλλά και του σώματος είναι ένα από τα κυριότερα πράγματα που πρέπει να έχεις υπόψιν. Επέλεξε να πάρεις μαζί σου τα σωστά αντηλιακά προσώπου και σώματος, αλλά και κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης ώστε να διατηρείς πάντα σε καλή κατάσταση την επιδερμίδα σου. Επίσης καλό είναι να λάβεις και τα απαραίτητα μέτρα περιποίησης και στα μαλλιά σου με τα απαραίτητα προϊόντα.
4. Μακρύ αέρινο φόρεμα
Αν στις διακοπές σου θα συνδυάσεις βόλτες στο νησί ή την παραλία, τότε ένα αέρινο φόρεμα είναι απαραίτητο στην βαλίτσα σου. Θα προσφέρει άνεση αλλά και στυλ σε κάθε σου εμφάνιση.

5. Πέδιλα
Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι η ιδανική επιλογή αν βρίσκεσαι διακοπές σε κάποιο μέρος που δεν χρειάζεται πολύ περπάτημα. Αν όμως βρίσκεσαι σε κάποιο προορισμό, για παράδειγμα ένα νησί, και οι βόλτες στα στενά σοκάκια και τις πλατείες είναι καθημερινή υπόθεση, τότε ένα ζευγάρι φλάτ σανδάλια είναι το απόλυτο must have item. Προτίμησε τα σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στυλ που είναι ότι πιο hot για το φετινό καλοκαίρι.
6. Σορτς
Ένα σορτσάκι πρέπει να είναι πάντοτε μέρος της προετοιμασίας σου για τις καλοκαιρινές διακοπές. Φρόντισε να επιλέξεις έντονα χρώματα ή και το κλασσικό γαλάζιο έτσι ώστε να μπορείς να συνδυάσεις το μαγιό σου ή ένα χαλαρό τοπ.

7. Παρεό
Ένα παρεό, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού μπορεί να σας δώσει λύσεις για όλες σας τις εμφανίσεις και σε κάθε περίσταση. Μπορεί να φορεθεί στην παραλία, να τροποποιηθεί ανάλογα σε μπλούζα, φούστα, φόρεμα, ή και αξεσουάρ για τα μαλλιά. Οπότε μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα παρεό!

8. Γυαλιά ηλίου
Τα γυαλιά ηλίου, είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Προστάτεψε τα μάτια σου και δείξε αντίσταση στις ακτίνες του ήλιου με ένα κομψό και ιδιαίτερα προστατευτικό ζευγάρι γυαλιά.


Summer is HERE!
9. Clutch για βραδινή έξοδο
Ένα clutch ή μια τσάντα για την βραδινή σου έξοδο είναι ένα αντικείμενο που επίσης δεν πρέπει να ξεχάσεις. Προτίμησε έντονα ή γήινα παστέλ χρώματα ώστε να πετύχεις μοντέρνους και άκρως θηλυκούς συνδυασμούς.

10. Jean σακάκι
Ένα σακάκι, θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο το βραδάκι όταν ο καιρός γίνεται λιγάκι πιο ψυχρός και χρειάζεσαι κάτι για να ρίξεις πάνω σου. Είναι η ιδανική επιλογή αν φοράς ένα φόρεμα, αφού προσθέτει επιπλέον κομψότητα και στυλ στο look σου.

11. Αξεσουάρ
Μην φορτώσεις τις καλοκαιρινές σου αποσκευές με αξεσουάρ, προτίμησε πιο casual αλλά εξίσου κομψές και στυλάτες εμφανίσεις. Ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι, μπορούν να προσθέσουν μια πιο glamour πινελιά στην εμφάνιση σου, αλλά προσοχή, μην το παρακάνεις. Αν το επιθυμείς, μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα εντυπωσιακό καπέλο ή αξεσουάρ για τα μαλλιά σου, ένα λουλούδι, ή μια γιρλάντα.
12. Μακιγιάζ
Στις καλοκαιρινές σου διακοπές, προτίμησε το απαλό και όχι τόσο έντονο μακιγιάζ. Λίγο το μαύρισμα, λίγο η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού, δεν ευνοούν ιδιαίτερα το έντονο μακιγιάζ. Ιδανικά χρώματα τα παστέλ και οτιδήποτε κοντά στα φυσικά σου χρώματα. Αν επιθυμείς λίγη περισσότερη ένταση, επέλεξε ένα πιο παιχνιδιάρικο χρώμα στο κραγιόν σου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...