26 Ιουν 2013

Οι πρωταθλητές Ευρώπης για φιλανθρωπικό αγώνα στη Σύρο!

Με πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη την Τετάρτη (03/07, 20:00) θα διεξαχθεί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, φιλανθρωπικός αγώνα στη Σύρο, τα έσοδα του οποίου θα πάνε σε νεφροπαθείς του νησιού και σε Γηροκομείο.........

Η επιθυμία του υπαρχηγού των πρωταθλητών Ευρώπης να βοηθήσει το νησί της Σύρου, από όπου κατάγεται, θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες. Ύστερα από πρωτοβουλία του 28χρονου φόργουορντ του Ολυμπιακού, έξι ερυθρόλευκοι, θα δώσουν το «παρών» στη Σύρο στις 2 και 3 Ιουλίου, προκειμένου να αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι έξι από τους δώδεκα παίκτες των Πρωταθλητών Ευρώπης που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο «Δ. Βικέλας» και θα αντιμετωπίσουν μια επιλεκτική ομάδα από τη Σύρο είναι οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής και Δημήτρης Κατσίβελης.

Τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν στους Νεφροπαθείς Σύρου και στο γεροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα Σύρου. Η γιορτή που γίνεται υπό την ευθύνη του "syros-sports.gr" θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα και αναμένεται φαντασμαγορική με πολλές εκπλήξεις!

Ο «Πριντ» βρίσκεται ήδη στην αγαπημένη του Σύρο για διακοπές και βοηθά να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το φιλικό ματς.

Σε συνεργασία με τον παίκτη του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, το "syros-sports.gr", και με τη βοήθεια των χορηγών, κατάφερε να διοργανώσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που θα γίνει στην ιστορία της Σύρου.

Το κέρδος για το νησί από το αθλητικό αυτό γεγονός θα είναι τεράστιο καθώς από τη μια θα βοηθηθούν οικονομικά τα δυο ιδρύματα σε μια πολύ δύσκολη εποχή και από την άλλη θα έχουν την ευκαιρία τα μικρά παιδιά από τις ακαδημίες του νησιού της Σύρου να καθίσουν στον ίδιο πάγκο με τους παίκτες των επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητών Ευρώπης.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 20:00 όλοι στο κλειστό γυμναστήριο Σύρου, «Δημήτρης Βικέλας».
olympiacos-blog
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...