11 Φεβ 2012

Χειμωνιάτικο weekend στο «Anixi Bar Restaurant» με μπουζούκι, πιάνο και ανοιχτές καρδιές (videos)

Ο πάντα αγαπημένος Δημήτρης Ζμπέκος,του οποίου τα τραγούδια μας έχουν όλους συντροφεύσει μέσα στα χρόνια, με το δικό του ιδιαίτερο, χαρισματικό, αληθινό, και  προσωπικό στυλ, μαζί με τους  εξαιρετικούς ερμηνευτές  Ιωάννα Πεπέτα και Μανώλη  Πρεβελανάκη  μας....
χαρίζουν  ένα χειμώνα γεμάτο επιτυχίες σε μία συναρπαστική μουσική παράσταση γεμάτη σπουδαία τραγούδια, υπέροχες ερμηνείες, κέφι, συγκίνηση ,ικανή  να ξεσηκώσει και τους πιο συγκρατημένους.
Ο Δημήτρης Ζμπέκος ερμηνεύει "Το άσπρο πουκάμισο   "
Ο Δημήτρης Ζμπέκος ερμηνεύει "η δραχμούλα "
Η χημεία τους  είναι εξαιρετική. Τα τραγούδια τους  παρασύρουν το κοινό σε μία πορεία με συγκινητικές μελωδίες αλλά και κέφι και χορό. Ετοιμαστείτε  να ζήσετε μία από τις πιο αυθεντικές, ποιοτικές αλλά και διασκεδαστικές συνεργασίες.
Το «Anixi Lounge  Restaurant» υπήρξε πάντα ένα εστιατόριο-ορόσημο,με πολύ υψηλά standards στη γεύση, την ποιότητα, το service και το περιβάλλον.
 
Οι gourmet προτάσεις του chef  Ηλία Χαριτόπουλου , συνδυάζοντας πολυτελή και απλά υλικά με αξιοπρόσεκτη ισορροπία ,σας ταξιδεύουν γευστικά στα μυστικά της ελληνικής - μεσογειακής κουζίνας και με την συνοδεία  μοναδικών  κρασιών  επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών ,προκαλούν φαντασία και αισθήσεις.
Κάθε Σάββατο στις 10:00μ.μ και Κυριακή μεσημέρι από τις 2 μ.μ .
Κρατήσεις :  6944 372515 Αντώνης  Μ. Κουσαθανάς
Τιμή ποτού : 7 ευρώ, τιμή φιάλης ουίσκι: 70 ευρώ (απλό), 90 ευρώ (σπέσιαλ).
Τιμή φιάλης κρασιού: 18 εως 25 ευρώ .
Πληροφορίες: «Anixi Lounge Bar Restaurant», Ορνός - Μύκονος .
                          Τηλέφωνο : 22890 79295
Ευγενική χορηγία επικοινωνίας  Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...