28 Απρ 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/4

"Τα τρία Τ της επιτυχίας: ταλέντο, τόλμη, τύχη"
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.......


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Όσο και να μην σου αρέσει να ψειρίζεις και να μπαίνεις σε λεπτομέρειες αναγκαστικά το κάνεις γιατί χρειάζεσαι μια έρευνα και με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα από άλλη οπτική γωνία.

Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να βγεις έξω και να περάσεις και εσύ καλά, τελικά μπορεί να μείνεις μέσα γιατί δεν θα έχεις όρεξη, εκτός αν είναι κάτι πολύ τρανταχτό για τα δικά σου γούστα.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν σκέφτεσαι καθαρά και δεν βλέπεις δόλο πίσω από τις κινήσεις ενός ατόμου, τότε θα αποφασίσεις να βρεις μαζί του μια κοινή κατεύθυνση και έτσι θα μπορείς να κερδίσεις και χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Οι πολλές σκέψεις μπορεί να σε κάνουν να υποφέρεις. Για αυτό θα δράσεις σε πρακτικό επίπεδο και θα πάρεις πολλές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν εφ' όλης της ύλης.

Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να συναντηθείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο η πίεση είναι μεγάλη και έτσι μπορεί να υποκύψεις. Υπάρχει μάλιστα η περίπτωση στο τέλος να αντιστραφούν οι ρόλοι και να επιμένεις εσύ να βγείτε.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν δικαιολογείς όλα όσα σου γίνονται, θα μπορέσεις να κατακτήσεις ακόμα και την πιο δύσκολη κορυφή. Θα μπεις άμεσα σε τάξη και θα έχεις μεθοδολογία που χρειάζεσαι για να ορθοποδήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Όσο και να δυσκολεύεσαι να αναθεωρήσεις τις απόψεις άλλων ατόμων ίσως γιατί σου λένε και το σωστό, τόσο θα καθυστερείς να κάνεις πράξη αυτά που πολύ καλά γνωρίζεις. Το σπίτι σου βλέπεις ότι χρειάζεται τάξη για αυτό θα ξεκινήσεις από τις ντουλάπες και θα καταλήξεις να πετάς οτιδήποτε δεν σου χρειάζεται.

Ερωτικά: Κινείσαι με την λογική και ίσως να φανείς και λίγο ξινός/η γιατί μπορεί να μην κάνεις χατίρια όπως παλιά. Δεν είναι εύκολο να καταλήξεις να μιλάς για πράγματα που δεν είναι καθόλου απαραίτητα κατά την γνώμη σου. Όμως με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω θα έχεις πολλά τέτοια να μάθεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσδιορίζεις την κρίση σου πάνω σε λογικά επιχειρήματα και ευτυχώς δεν ξεσηκώνεσαι για κάτι που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Ακόμα και στην καθημερινή σου εργασία τα βάζεις σε μια τάξη γιατί αγχώνεσαι αν θα τα καταφέρεις ή αν θα προλάβεις να τελειώσεις γιατί πιθανόν να έχεις όγκο εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ο θετικός λογισμός ισοδυναμεί με μια πολύ δυνατή ενέργεια και σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις με ένα τρόπο άμεσο και πρακτικό. Όσο περισσότερο προσπαθείς, όχι χωρίς να κουραστείς, θα δεις ότι θα οδηγηθείς σε καλό δρόμο.

Ερωτικά: Χωρίς προσπάθεια δεν γίνεται να έχεις εκείνη την σχέση που θέλεις και ονειρεύεσαι γιατί τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Με τον Παρθένο αν έχεις γνωριστεί τώρα δεν θέλεις να ανοιχτείς μαζί του γιατί φοβάσαι από προηγούμενες εμπειρίες. Για αυτό σιγά-σιγά κινείσαι και ίσως να το πας καλά γιατί έτσι θα γνωριστείς καλύτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Το να νοικοκυρέψεις τα οικονομικά σου θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς γιατί εκεί που πας καλά, ξεφεύγεις και τώρα δεν θέλεις να γίνει το ίδιο. Πάντως από μια καινούργια δουλειά θα σου ζητήσουν δείγματα δικής σου εμπειρίας ή κάτι παραπάνω για να εδραιωθεί η συνεργασία.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείς πολύ να αποδώσεις τα καλύτερα γιατί νιώθεις ότι κρίνεσαι και από τον εαυτό σου και από τους άλλους. Για αυτό βάζεις τάξη και κυρίως προσπαθείς να εξυπηρετήσεις φίλους και άτομα που για σένα είναι πολύ πιο σημαντικοί από άλλα πράγματα. Το να οργανώσεις τις σκέψεις σου και γενικά τα συναισθήματά σου θα σε βοηθήσουν να ξελαφρώσεις από τα βάρη.

Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Παρθένο είναι περισσότερο ξεκάθαρη πλέον και έχεις αρχίσει και έχεις θετικά αποτελέσματα. Ίσως να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πως θα προχωρήσετε. Αν πάλι υπάρχουν λάθη με τον Υδροχόο και δεν έχεις έρθει πολύ κοντά του, ψάξε και την δική σου συμπεριφορά.

Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι θα τα καταφέρεις και τώρα που έχεις τόσες πολλές δουλειές και βρίσκεσαι σε μια φάση ανάπτυξης, νιώθεις καλύτερα. Αλλά μην αφήνεις το μέτρο και πηγαίνεις προς την υπερβολή. Να ανεβαίνεις ένα- ένα σκαλί τη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις δύναμη και αντλείς περισσότερο ενέργεια από την ψυχική σου κατάσταση. Ίσως να θέλεις να μάθεις με ποιο τρόπο θα πρέπει να εξελίξεις τον εαυτό σου για να αντέχεις τα αρνητικά που συμβαίνουν. Αυτό είναι το πιο απαραίτητο για να μπορείς να διαχειρίζεσαι με ευκολία όλα τα προβλήματα που υπάρχουν μπροστά σου.

Ερωτικά: Οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι έντονες αλλά ίσως να μην θέλεις να δείξεις τι νιώθεις γιατί θέλεις να στηριχτείς στα πόδια σου και να είσαι όσο μπορείς αυτάρκης. Αν είσαι μόνος/η από επιλογή ή από φόβο, μην στενοχωριέσαι. Ίσως σιγά σιγά να βγεις προς τα έξω γιατί η καρδιά σου φωτίζεται και δυναμώνει.

Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη ενός μεγάλου σχεδίου ίσως να σε συνεπαίρνει αλλά επειδή έχεις και έντονο το κομμάτι της λογικής, θα βρεις την μέση λύση για να μην ξεκινήσεις στραβά. Αν περιμένεις από μια δουλειά θα χρειαστεί να κάνεις και εσύ κάποια πράγματα για να μη νιώθεις ότι τα χέρια σου είναι δεμένα. Αυτό όμως είναι δική σου προβολή και θα χρειαστεί να την διώξεις για να κάνεις τις κινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να συγκεντρωθείς σε σένα περισσότερο και από την άλλη μπορεί να είσαι σε φάση φιλανθρωπίας και να βοηθάς άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Για αυτό δεν θα θέλεις να βγεις ή να είσαι γενικά κοινωνικός/η.

Ερωτικά: Πιθανόν να έχεις χάσει εκείνη την ερωτική φλόγα και, παρόλο που έχεις μέσα σου μια σπίθα, νιώθεις ότι όλα σβήνουν για λίγο και από την πλευρά σου αλλά και από την πλευρά του άλλου ατόμου. Το βασικό είναι ότι αισθάνεσαι έτσι, όχι ότι είναι αυτή η πραγματικότητα.

Οικονομικά & Καριέρα: Προασπίζεις κάπως τα συμφέροντά σου χωρίς να φωνάζεις ή να εμπλέκεσαι με άτομα που σε κουράζουν γιατί προτιμάς να βλέπεις τα πράγματα από απόσταση. Το καλό είναι ότι σκέφτεσαι με λογική και κυρίως προς όφελός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλεις να εξυπηρετήσεις τους φίλους σου και να βρεθείς μέσα με κόσμο για να του φανείς χρήσιμος/η. Επειδή βλέπεις όλα τα πράγματα μέσα από μια πιο ανοικτή σκοπιά και κυρίως έχεις την δυνατότητα να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν την δική σου οπτική και ιδέες, μπορεί να συνδεθείς αληθινά και να σε αισθάνονται πολύ κοντά τους.

Ερωτικά: Η μεγάλη σου ανάγκη για να φανείς εξυπηρετικός/η στο δικό σου άτομο ίσως να μειώσει για λίγο εκείνα τα ερωτικά συναισθήματα αλλά θα κρατήσει ψηλά την αγάπη.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις θετικές προοπτικές και όσο ψάχνεις και ερευνάς το κόστος κάτι θα κάνεις γιατί θα προσπαθήσεις το καλύτερο και με τα μικρότερα οικονομικά έξοδα. Μην αφήσεις όμως τις αρνητικές σκέψεις να υποβιβάσουν τον στόχο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις αναλάβει χρέη βοηθού αλλά και ερευνητού για αυτό θα κουραστείς αρκετά αλλά τουλάχιστον θα βγάλεις στην επιφάνεια τα προσόντα σου γιατί μόνο όταν ζορίζεσαι, βλέπεις μέχρι που μπορεί να φτάσεις.

Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι περισσότερο πρακτική και συγκροτημένη και αυτό είναι που σε βοηθάει γιατί δεν θέλεις να ξεφύγεις, τουλάχιστον σήμερα, από τη λογική επειδή έτσι θα κατορθώσεις να μοιραστείς εμπειρίες που τελικά θα σε ευχαριστήσουν αλλά και θα σε προσγειώσουν.

Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και να προχωράς ακάθεκτος/η μέσα από τις αντιξοότητες που υπάρχουν. Γι' αυτό μην φοβάσαι ή κάνεις πίσω γιατί χάνεσαι κάπως με τις πολλές συζητήσεις, αντιθέσεις και άγχη.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Δουλεύεις συνεχώς αλλά αυτό σε ευχαριστεί γιατί λύνεις προβλήματα και συγχρόνως το βλέπεις και σαν ατομική θεραπεία. Το πιο σημαντικό είναι όμως να ξεπεράσεις την μικρή μελαγχολία που μερικές φορές σε πιάνει λόγω της ευαισθησίας του χαρακτήρα σου και περισσότερο για την δική σου ηρεμία.

Ερωτικά: Η τυπικότητα μερικές φορές μπορεί να είναι και η ουσία που θέλεις να εξασφαλίσεις μέσα στην σχέση. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι σωστός/η για σένα και μετά όλα τα άλλα κι αυτό είναι που σε καταδιώκει.

Οικονομικά & Καριέρα: Η εξασφάλιση μιας σταθερής βάσης σε βάζει στη διαδικασία να συμπεριφερθείς αρκετές φορές πολύ ανεκτικά σε άτομα που ίσως προσπαθούν να σε καπελώσουν. Σήμερα όμως επειδή νιώθεις περισσότερο δυνατός/η, πιθανόν να μην επιτρέψεις να συμβεί αυτό γιατί όλα έχουν ένα όριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα στην αγγαρεία και δυσανασχετείς με αυτά που είναι να κάνεις γιατί η φροντίδα της υγείας ενός ατόμου από την οικογένειά τρώει όλον σου τον δημιουργικό χρόνο. Από την άλλη πρέπει να δώσεις βάση σε λεπτομέρειες και σε δουλειά που απαιτούν λεπτομέρεια. Όλο αυτό σε κουράζει και κάπου θέλεις να σταματήσεις.

Ερωτικά: Το ίδιο συμβαίνει και στην προσωπική σου σχέση γιατί δεν μπορείς να απομονώσεις το πρόβλημα και να περάσεις ωραία. Εκτός αν ασχολείσαι με Παρθένο ή Αιγόκερω που έχει κατανόηση ή χρειάζεται την βοήθεια σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα που υπάρχουν με συνεργάτες αλλά αν επιμείνεις και ριχτείς στην δουλειά με όλη σου την ενέργεια και την δύναμη, θα γεφυρώσεις τις διαφορές.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η ενασχόληση σου περισσότερο αφορά στους γύρω σου και τον κόσμο που πιστεύεις ότι έχει την ανάγκη σου. Μπορεί ξαφνικά να ξυπνήσεις από ένα λήθαργο και να δεις μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη να αποδεχτείς αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, αν θέλεις να τελειώσει κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Ερωτικά: Μπορεί να είσαι ενοχλημένος/η από τα πολλά που έχετε ανταλλάξει με το πρόσωπο που είστε μαζί και τώρα να συνειδητοποιείς τι συμβαίνει και κάπως να μην εμπιστεύεσαι να βγάλεις τα συναισθήματά σου στην φόρα. Αλλά θα διατηρήσεις τις αποστάσεις μέσα στην σχέση γιατί δεν θέλεις και να φύγεις τελείως.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και να μοιραστείς με άτομα που μπορούν να σε καταλάβουν και πάνω από όλα που σε εμπιστεύονται και θέλουν να γίνει η δουλειά σου στο ακέραιο. Διάκριση, λοιπόν, γιατί μερικές φορές τα εξισώνεις όλα.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...