8 Απρ 2015

Κάνε τον να κρέμεται από τα χείλη σου

Το πρώτο άγγιγμα με τα χείλη, συνήθως είναι η αρχή μιας σχέσης.
Από την άλλη πλευρά βέβαια το πρώτο φιλί μας θυμίζει άλλα πρώτα φιλιά που έχουμε δώσει και άλλα που έχουμε μετανιώσει γιατί τα δώσαμε...
Το φιλί είναι μια φυσική αισθησιακή λειτουργία, που έρχεται να αντικαταστήσει τα λόγια, όταν πλέον οι λέξεις γίνονται περιττές.

Όλες ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει ένα φιλί, τι νιώθουμε όταν φιλάμε κάποιον και τι νιώθει κι αυτός όταν ακουμπάει το δικό μας στόμα.

Τα χείλη μας, που είναι μια από τις βασικές ερωτογενείς ζώνες, αποτελούν την πρώτη πύλη στην έντονη διέγερση. Όλες μας πιστεύουμε ότι ξέρουμε να φιλάμε, αλλά πόσο είναι αλήθεια αυτό;

Φυσικά επειδή είναι μια λειτουργία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, είναι πολύ σημαντική και η συμπεριφορά του άλλου. Ας δούμε λοιπόν κάποια βασικά μυστικά που λειτουργούν την ώρα που οι γλώσσες μπλέκονται μεταξύ τους, κλείνουμε τα μάτια και παραδινόμαστε.
Μην φιλάτε απλά με τα χείλη σας
Με την άκρη του δαχτύλου σας, χαϊδέψτε το περίγραμμα των χειλιών του συντρόφου σας. Κρατήστε απαλά το χαμηλότερο χείλι του με το δάχτυλο και τον αντίχειρά σας και μετά ρουφήξτε το με το στόμα σας.

Στους άνδρες γενικά, αρέσει αυτό το φιλί επειδή η επιδερμίδα τους σ’ αυτό το σημείο είναι παχύτερη και μπορεί να αντέξει το έντονο "ρούφηγμα". Μια τέτοια κίνηση από την πλευρά σας, θα του δώσει αμέσως να καταλάβει, ότι η συνέχεια... θα έχει συγκλονιστικό ενδιαφέρον και η επιθυμία του για σας θα φτάσει στα κόκκινα...!

Μην φοβάστε την αναπνοή του
Σφραγίστε τα χείλη του με τα δικά σας και αισθανθείτε την αναπνοή του εισπνέοντας βαθιά. Δείξτε του ότι αναπνέετε και ζείτε μόνο γι' αυτόν, ότι του ανήκετε ολοκληρωτικά.

Φιλήστε του τα αυτιά
Υπάρχουν κάποιοι, που μπορεί να μην βρίσκουν το φίλημα του αυτιού ερωτικό. Εκείνοι όμως που τους αρέσει τρελαίνονται για αυτό το ζεστό, υγρό και θορυβώδες, προκλητικό φιλί. Ξεκινήστε με το λοβό στην αρχή και καλύπτοντας τα δόντια σας με τα χείλια σας, τραβήξτε τον απαλά. Εάν διαπιστώσετε θετική αντίδραση, αφήστε την αναπνοή σας να πλημμυρίσει το αυτί του, μιλήστε χαμηλόφωνα και στροβιλίστε τη γλώσσα σας στο αυτί του.

Μπορείτε να τον φιλήσετε και χωρίς τα χείλια σας
Ακολουθήστε την αρχή των Εσκιμώων και αγγίξτε τη μύτη του με τη δική σας. Τρίψτε την από τη μία πλευρά και από την άλλη, πάνω - κάτω και χρησιμοποιήστε την άκρη της μύτης σας για να χαϊδέψετε το σύντροφό σας στα μαλλιά του, στο πρόσωπο και στο λαιμό του. Εισπνεύστε βαθιά καθώς τον φιλάτε, δείχνοντάς του ότι θέλετε ακριβώς να αναπνεύσετε κάθε σπιθαμή του κορμιού του.
Φιλήστε τον στα μάτια
Τα φιλιά στην περιοχή των ματιών είναι πάντα πολύ απαλά και φανερώνουν στοργή και οικειότητα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τον ξυπνήσετε αισθησιακά και ταυτόχρονα να του δείξετε τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Εξερευνήστε τον
Φιλώντας τον σ’ όλο του το σώμα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ανακαλύψετε τις ερωτογόνες ζώνες του κορμιού του κι έτσι θα ξέρετε τα αδύνατά του σημεία, με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε αναλυτικότερα... στο μέλλον.

Αναστατώστε τον με τη γλώσσα σας
Περάστε τη γλώσσα σας στο κάτω χείλι του συντρόφου σας και τραβήξτε τον προς το μέρος σας. Παίξτε με τις γλώσσες σας γρήγορα, στα στόματα και των δυο κι αφήστε τες να παλέψουν για το ποια θα κυριαρχήσει. Αυτό το φιλί, είναι συνήθως ερωτικά επιθετικό και ιδιαίτερα προκλητικό.

Γαργαλήστε τον ουρανίσκο του συντρόφου σας
Αυτό είναι ένα έντονα ερωτικό και οικείο φιλί. Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να του πείτε: «Θέλω κάθε σου εκατοστό...!» "

Καλό βούρτσισμα στα δόντια σας κάθε ημέρα
Θα τον φιλήσετε με πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη, εάν δεν ανησυχείτε για την άσχημη αναπνοή σας. Φροντίστε σχολαστικά την υγιεινή του στόματός σας, γιατί αυτό είναι το Α και το Ω στη "γεύση" που θα του αφήσετε.
Πηγή : fe-mail.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...