29 Ιουν 2012

«Μου είπε να τον περιμένω για διακοπές στα νησιά», λέει η Ελληνίδα πρώην του Μπαλοτέλι [εικόνες]

Η επί δυο χρόνια αρραβωνιαστικά του Μπαλοτέλι, Μπέτυ Κουράκου, μιλάει για την σχέση της με το σταρ της Μάνστεστερ Σίτι, την πιθανότητα να έρθει διακοπές στην Ελλάδα και το γιατί δεν πήγε -όπως της ζήτησε- στην Πολωνία να τον υποστηρίξει....
«Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν προχθές. Τον άκουσα χαλαρό και με αυτοπεποίθηση, όσον αφορά τον αγώνα. Γενικά συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις, τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του. Μάλιστα μου έχει πει ότι σκοπεύει να έρθει άμεσα Ελλάδα για διακοπές». Αυτό μας είπε το γνωστό μοντέλο, το οποίο και ξυπνήσαμε από τα χαράματα για να μας μιλήσει.
Λίγες ώρες δηλαδή αφού είχε επιστρέψει από την Τουρκία όπου βρέθηκε για τις ανάγκες ενός καταλόγου, ενώ βρίσκεται και στην τελική φάση συζητήσεων για την συμμετοχή της σε ένα ελληνοτουρκικό σίριαλ με γυρίσματα στην Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη.
Αυτές ακριβώς οι υποχρεώσεις ήταν που την ανάγκασαν να αρνηθεί την πρόσκληση του Μπαλοτέλι να πάει στην Πολωνία για να τον υποστηρίξει «Μου το είχε προτείνει εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά δεν μπορούσα να πάω γιατί είχα ήδη υπογράψει συμβόλαιο».
Η σχέση της Μπέτυς Κουράκου με τον Μάριο συνολικά κράτησε 3 1/2 χρόνια. Γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο στο Μιλάνο και στην συνέχεια αρραβωνιάστηκαν και έμειναν μαζί τόσο στο Μιλάνο όσο και την Μπρέσια «Τον αγαπώ και θέλω να είναι καλά. Ακόμη θυμάμαι την έκπληξη που μου είχε κάνει όταν μου έβαλε το μονόπετρο στο χέρι. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για τα προσωπικά μου».
Κάτι που δεν έχουμε κανένα λόγο να μην σεβαστούμε. Άσε που έπρεπε να κλείσουμε το τηλέφωνο ώστε να τον πάρει, να του πει συγχαρητήρια και να συννενοηθούν αν και πότε θα έρθει Ελλάδα.  
Πηγή :  iefimerida
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...