29 Ιουν 2012

Προκρίθηκε η Μπελιμπασάκη,Τα έδωσε όλα!


Η Μαρία Μπελιμπασάκη προκρίθηκε στον ημιτελικό των 200 μέτρων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Ελσίνκι, καθώς στην 1η προκριματική σειρά τερμάτισε στην 3η θέση με επίδοση 23 δεύτερα και 55 εκατοστά....

Μαθαίνει γρήγορα όπως έδειξε η Μαρία Μπελιμπασάκη. Επειτα από τον γρήγορο αποκλεισμό της στα 100 μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ελσίνκι, η 21χρονη σπρίντερ εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική στα 200 μέτρα.

Παρότι έτρεχε στο «δύσκολο» δεύτερο διάδρομο, η Μπελιμπασάκη τερμάτισε τρίτη στην πρώτη προκριματική σειρά με 23.55, πίσω από τη Γαλλίδα που υπερασπίζεται τον τίτλο της στους αγώνες, την Μίριαμ Σουμαρέ (23.10) και την Ολλανδέζα Γιαμίλε Σάμιουελ (23.35). Ετσι η Μπελιμπασάκη πήρε απευθείας την πρόκριση για τον απογευματινό ημιτελικό χάρη στη θέση της.

Τα έδωσε όλα!
«Εφυγα στην κούρσα πολύ καλύτερα από ότι στα 100 μέτρα. Στόχος μου σήμερα ήταν να μπω στον ημιτελικό. Αλλά σίγουρα θέλω να περάσω και στον τελικό. Θέλω να είμαι αισιόδοξη», είπε η σπρίντερ που κάνει το ντεμπούτο της στις μεγάλες διοργανώσεις.
Πηγή :zougla.gr-sport-fm.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom           
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...