22 Αυγ 2013

Τα βάρη της Μυκόνου: Οι Dsquared στη Μύκονο

Οι Din e Dan συνεπείς στο ραντεβού τους βρίσκονται για ακόμα ένα καλοκαίρι στη Μύκονο. Το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο κάθε χρόνο επισκέπτεται το νησί των ανέμων και περνάει ώρες ατελείωτης τρέλας, χαράς, ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Οι Dsquared έχουν......
πάρα πολλούς φίλους στο νησί οι οποίοι τους περιμένουν κάθε καλοκαίρι και τους υποδέχονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι φωτογράφοι έχουν γίνει, επίσης, οι καλύτεροι φίλοι τους αφού κάθε φορά οι σχεδιαστές φροντίζουν να τους δίνουν πλούσιο και juicy υλικό. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα αδέλφια στην παραλία της Ψαρού να είναι σκαρφαλωμένα στον ώμο του Μανώλη Τζινίδη.

Κι αν σκέφτεστε αν τον δυσκόλεψαν η απάντηση είναι όχι αφού πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους επαγγελματίες bodybuilder που έχει η χώρα μας. Όπως καταλαβαίνεται το να σηκώσει, ο Μανώλης, στους ώμους του τους Din e Dan ήταν «παιχνιδάκι» και σίγουρα για τους σχεδιαστές πολύ διασκεδαστικό.

Πού ξέρετε την επόμενη φορά μπορεί να τους βγάλει στα χέρια και για ποτό. Σίγουρα θα είναι η πιο ξεκούραστη βόλτα. Δε συμφωνείτε;

Πηγή : peoplegreece.com
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...