29 Αυγ 2013

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη

Οριστικές απαντήσεις θα δοθούν σε περίπου 15 ημέρες με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον ρόλο των δύο γυναικών που φαίνεται ότι τον κατέστρεψαν - «Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν .......αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό» έγραφε σε σημείωμά τουΣε πνευμονικό οίδημα αποδίδεται σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη που από χθες έχει συνταράξει το χώρο της μόδας και της σόου μπιζ. Ο σχεδιαστής μόδας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με αυξημένο σάκχαρο, ενώ ως γνωστόν δίπλα στο άψυχο κορμί του βρέθηκαν άδεια κουτιά χαπιών.

Οπως αναφέρει το protothema.gr, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα θα δοθούν σε περίπου 15 ημέρες όταν και και θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αυτά είναι που θα ξεκαθαρίσουν αν ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε αυτοκτονία.

Πάντως όσο περνάνε οι ώρες και συμπληρώνεται το παζλ γύρω από την τραγική ιστορία, αποκαλύπτονται συνεχώς λεπτομέρειες για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο σχεδιαστής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην έρευνα για τον θάνατο του γνωστού σχεδιαστή έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ. Η ασφάλεια εξετάζει τηλεφωνήματα που είχε δεχθεί το τελευταίο διάστημα τα οποία κατά πολλούς τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Οι τέσσερις σελίδες, γραμμένες στα ελληνικά και τα γαλλικά, που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο κορμί του 63χρονου σχεδιαστή αλλά και οι σημειώεις στο ημερολόγιό του, περιγράφουν τα σοβαρά οικονομικά, κυρίως, προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Ήταν εξαιτίας αυτών των προβλημάτων άλλωστε που υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει στη Βραζιλία το 2010 αναζητώντας λύση στο αδιέξοδο.

«Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό», ξεχωρίζει μία παράγραφος, ενώ πιο κάτω όπου κατέγραφε υποδείξεις για πληρωμή προσωπικού και δικηγόρων, έγραφε: «Που βρίσκομαι, τι οφείλω;». "Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πώς θα ζήσουμε;».

Τραγικές φιγούρες οι δυο αδερφές του που ήρθαν στην Αθήνα από την Χαλκίδα εκεί όπου θα γίνει και η κηδεία του, την Παρασκευή.

«Την προηγούμενη Τετάρτη μου είχε στείλει ένα μήνυμα σαν να με αποχαιρετούσε», είπε ο Μάκης Τσέλιος μιλώντας το πρωί στο Mega. «Μου έγραφε “εσύ περνάς καλά στη ζωή σου, εγώ βασανίζομαι. Θέματα οικονομικά” και μου ευχόταν να περάσω καλά το καλοκαίρι μου. Με προβλημάτισε αυτό το μήνυμα», είπε ο σχεδιαστής μόδας ο οποίος βρίσκεται στη Σαντορίνη.

«Ο Μιχάλης έπαιρνε πολλά ηρεμιστικά χάπια για να κοιμηθεί», είπε ο κ. Τσέλιος και πρόσθεσε ότι αντιμετώπιζε και πολλά προβλήματα υγείας.

Μοιραίος φαίνεται ότι ήταν ο ρόλος που διαδραμάτισαν δύο γυναίκες με τις οποίες ο σχεδιαστής είχε στενές σχέσεις. Αυτές οι δύο γυναίκες, όπως είχε και ο ίδιος καταγγείλει, τον είχαν «γδύσει» οικονομικά.

Σύμφωνα μάλιστα με τον συνεργάτη του Γιώργο Κουτούλια, του είχαν κλέψει 300 νυφικά, 80.000€ και δεκάδες βραδινά φορέματα.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες πως μετά από αυτό το περιστατικό, ο Μιχάλης Ασλάνης έδιωξε τους πάντες και προσέλαβε νέα πρόσωπα στο ατελιέ του.

Οι φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Μιχάλης Ασλάνης στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας επί της οδού Σκουφά 21 στο Κολωνάκι συγκλονίζουν.

«Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή», έγραφε ένα κάδρο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη. Ισως τον τελευταίο καιρό να ήταν περισσότερα τα πράγματα που έθλιβαν τον σχεδιαστή. Δίπλα φωτογραφίες από παλαιές επιδείξεις μόδας και άλλες ευτυχισμένες στιγμές από το παρελθόν του Ασλάνη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...