27 Αυγ 2013

H Deutsche Welle στη Μύκονο

Μεταξύ διαφόρων συναντήσεων και επαφών που πραγματοποίησε η Δημαρχεύουσα Μυκόνου κα Ειρήνη Γρυπάρη στα πλαίσια της Τουριστικής Προβολής και της ανάδειξης του Τουριστικού Προϊόντος της Μυκόνου, ήταν και η συνέντευξη στο έγκριτο και έγκυρο Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι Deutsche Welle, την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013, στο Δημαρχείο της Μυκόνου......
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Δημαρχεύουσα απάντησε στα ερωτήματα του Γερμανού δημοσιογράφου Gunnar Κohle για την αυξητική τουριστική κίνηση του νησιού, τις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων και την συντονισμένη προσπάθεια από πλευράς του Δήμου Μυκόνου αλλά και των επιχειρηματιών του νησιού μας προς τη συγκράτηση των τιμών σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις.
 
Παράλληλα, επεσήμανε στον δημοσιογράφο ότι η επιτυχία της Μυκόνου ως διεθνής Τουριστικός προορισμός είναι αποτέλεσμα της μακράς ιστορίας της στον τουρισμό σε συνδυασμό με το δυναμισμό, την εργατικότητα και την προσαρμοστικότητα των Μυκονιατών στις απιατήσεις της αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη της Δημαρχεύουσας θα μεταδοθεί στη Γερμανική τηλεόραση μαζί με εκτενές αφιέρωμα στη Μύκονο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...