27 Αυγ 2013

Football League:Δεν ανεβαίνουν απ’ ευθείας οι πρωταθλητές!

Μετά από «μαραθώνια» διαδικασία πλέι οφ 14 αγωνιστικών θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα ανέβουν Σούπερ Λίγκα, καθώς οι πρωταθλητές των ομίλων δεν κερδίζουν το προνόμιο απ’ ευθείας ανόδου!
Στις 29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League με την ιδιαιτερότητα ........
πως καμία ομάδα δεν θα προβιβαστεί στην Superleague μετά την κανονική διάρκεια. Δείτε πως χωρίστηκαν οι δύο όμιλοι.

Το ΔΣ της Football League αποφάσισε το νέο πρωτάιθλημα να ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ το Κύπελλο Ελλάδος στου οποίου την πρώτη φάση θα μετάσχουν μόνο οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, θα ξεκινήσει στις 15 του ίδιου μήνα.


Το πιο σημαντικό ωστόσο που προέκυψε από την συνεδρίαση είναι πως στο τέλος της σεζόν δεν θα προβιβασθεί στην Superleague ούτε καν ο πρώτος από κάθε όμιλο!

Συγκεκριμένα οι τρεις θέσεις που οδηγούν στη Super League θα προκύψουν μέσω ενός μίνι πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει μετά το κανονικό πρωτάθλημα.

Μετά το πέρας της κανονικής περιόδου, δηλαδή των 26 αγωνιστικών, θα συγκροτηθεί ένα μίνι πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών, αποτελούμενο από τις τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Από τις οκτώ ομάδες που θα μετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα, την άνοδο θα κερδίσουν αυτές που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις.

Οι ομάδες θα πριμοδοτούνται με βάση τη διαφορά των μεταξύ τους βαθμών διαιρούμενη με το 4, όπως συνέβαινε στα πλέι οφ των προηγούμενων ετών.

Δείτε πως συγκροτήθηκαν οι δύο όμιλοι της Football League:
Νότιος όμιλος:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

ΦΩΚΙΚΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΒΥΖΑΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

ΑΟ XANIA

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Βόρειος όμιλος:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΚΑΒΑΛΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ


ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ
sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...