28 Αυγ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/8

"Πρέπει να αλλάξουμε τον κόσμο γρήγορα αλλιώς θα μας αλλάξει αυτός".
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα..........


ΚΡΙΟΣ
Είστε πολύ ανοικτοί και ευέλικτοι σε όλους τους χειρισμούς που είναι αναγκαίοι για να ξεφύγετε από ένα εγκλωβισμό. Το καλό είναι ότι από σήμερα θα απαλλαγείτε από την μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και ευαισθησία που είχατε όλο αυτό το μεγάλο διάστημα.


Η σχέση σας με ένα Λιοντάρι μπορεί να γίνει και πάλι πολύ στενή αλλά χρειάζεστε καλύτερο χειρισμό στον τρόπο που θα διαχειριστείτε την όλη υπόθεση. Η ανάληψη μιας δουλειάς ή το ξεκίνημα μια εντελώς νέας δραστηριότητας θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη δράση.

ΤΑΥΡΟΣ
Χρειάζεστε σίγουρα μεγαλύτερη επικοινωνία αλλά και διάθεση ανοικτή για να μπορέσετε να ελιχτείτε με λογαριασμούς και θέματα αγορών. Ξεκινάει μια περίοδος που θα θέλετε να σας σκέφτονται και να σας υπολογίζουν περισσότερο. 


Ο λόγος είναι ότι τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας, αφού θα σας δοθούν περισσότερες δραστηριότητες. Είναι λοιπόν φυσικό να γίνετε πιο απαιτητικοί. Η επαφή με τον Τοξότη είναι για σας κάθε φορά ένα σχολείο που σας δυσκολεύει αλλά συγχρόνως σας δημιουργεί μεγαλύτερη διάθεση για ρίσκο και καλύτερη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ κοντά στο να καταφέρετε κάτι που έχει σαν στόχο την δική σας εξέλιξη. Επειδή είστε άτομα που αγαπάτε να μαθαίνετε συνέχεια ίσως σήμερα επικοινωνήσετε με περισσότερο κόσμο κι αυτό θα σας κάνει να ξεφύγετε από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα αλλά σας αρέσει γιατί είναι που σας λείπει τις περισσότερες φορές. 


Ένα ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο αλλά κάποιοι λόγοι σας καθυστερούσαν, θα μπορέσετε να το κάνετε με μεγαλύτερη ευκολία. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε περισσότερο συντονισμένοι σε αυτά που λέτε και κάνετε γιατί μπορεί να κάνετε λάθη και ίσως να χάσετε από αφηρημάδα κάτι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε αποδυναμωθεί και προσπαθείτε να μαζέψετε ενέργεια για αυτό καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε λίγο. Τα πολλά πράγματα και οι άσχετες επαφές σας κουράζουν υπερβολικά. Μην δώσετε την δυνατότητα στον εαυτό σας να ολοκληρώσει αυτό που έχει ξεκινήσει σε επίπεδο συνεργατών. 


Θα χρειαστείτε καλύτερη κρίση την οποία θα την οδηγήσετε εσείς με τον ένστικτό σας. Η σχέση με Τοξότη θα σας αλλάξει την διάθεση και θα σας κάνει πιο θετικούς και αισιόδοξους. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου μπορεί να κάνετε ερωτικές υπερβολές και κυρίως με έναν Ζυγό.

ΛΕΩΝ
Η δύναμή σας επανέρχεται πλέον κανονικά αφού ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σας από σήμερα και θα παραμείνει μέχρι και τις 14/10. Θα σας δώσει μεγαλύτερη ωθητική δύναμη η οποία θα είναι και ο προάγγελος διαφόρων προσωπικών πρωτοβουλιών αλλά και αρχηγικών τάσεων. 


Δεν θα σηκώνετε καμία αμφισβήτηση ή παρέμβαση από οποιοδήποτε πηγαίνει κόντρα στις αρχές σας. Η σημερινή ημέρα ξεκινάει πολύ καλά και τα πράγματα θα δείξουν ότι όλα είναι υπέρ σας και δεν υπάρχει μεγάλη κόντρα από τις εξωτερικές συνθήκες. Το γενικό σας ενδιαφέρον για καλύτερη επικοινωνία θα πιάσει τόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε μπει σε φάση που είναι αναγκαίο να αναλάβετε πολύ περισσότερα πράγματα από ό, τι τις προηγούμενες ημέρες και πιθανόν να μπερδευτείτε με ασχολίες που θα σας κουράσουν ή θα έχουν πολλά περισσότερα από ένα θέμα να ασχοληθείτε. 


Αυτό σίγουρα σας κουράζει γιατί έρχεται σε αντίθεση με την φύση σας αλλά αυτός ο όγκος δουλειάς και γνώσεως θα σας βγάλει από τα δύσκολα κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβετε. Η επαφή με Δίδυμο και Ιχθύ ίσως να σας κουράσει αρκετά γιατί χρειάζονται ισορροπίες. Αν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε ένα μεγάλο μέρος κοινωνικότητας, καλό είναι να κάνετε επιλογές που θα πάτε.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε αναλάβει δράση η οποία θα σας δώσει και πιθανά κέρδη. Όσο ρισκάρετε τουλάχιστον για σήμερα τόσο θα βρίσκετε κάτι καλό να σας ωθεί μπροστά και να σας βγάζει από πιθανά αδιέξοδα. Η ζωτικότητά σας είναι μεγάλη και πιθανόν η ενέργειά σας να σας οδηγεί να κάνετε ακόμα και υπερβολές. 


Η σχέση σας με τον Καρκίνο τώρα μπορεί να είναι στα καλύτερά της και να νιώθετε πολύ ερωτευμένοι. Η πιθανή απόφαση για να ζήσετε μαζί ίσως να γίνει μια από αυτές τις ημέρες. Μην αφήνετε όμως να ζει στο παραμύθι ένα πρόσωπο με το οποίο δεν έχετε ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενδυναμώνετε περισσότερο όταν ανοίγεστε. Παρόλο που πιστεύετε ότι χάνετε την δύναμή σας, έχετε ανάγκη που και που να είστε πιο συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί και κυρίως με το θέμα μιας οικονομικής συνεργασίας η οποία μπορεί να σας φαίνεται δύσκολη. 


Τα χρέη που υπάρχουν προς τρίτους θα είναι πιο εύκολα να τα διαπραγματευτείτε σήμερα, αρκεί να γεφυρώσετε κάποιες αποστάσεις και κυρίως με έναν Δίδυμο. Από σήμερα η καριέρα σας και η κοινωνική σας ζωή αλλάζει και έχετε ανάγκη κατά κάποιο τρόπο αυτό που λέτε να γίνεται αντικείμενο σεβασμού. Το Λιοντάρι θα έρθει πιο κοντά σας.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνεργάτες σας αλλά και τα στενά σας πρόσωπα σίγουρα θα ευχαριστηθούν γιατί θα νιώσουν την αλλαγή σας. Θα πάτε πιο κοντά τους και δεν θα είστε τόσο φευγάτοι. Για αυτό τον λόγο θα μπορέσετε να πάρετε μεγαλύτερη γνώση μέσα από γνωριμίες οι οποίες σας είναι απαραίτητες αυτή την περίοδο. 


Το Λιοντάρι θα είναι ο αρωγός σας σε οτιδήποτε κάνετε. Μια νομική υπόθεση που σας απασχολεί πάρα πολύ θα δείτε ότι πάει σιγά-σιγά να τελειώσει και το κυριότερο να διανεμηθεί δικαιοσύνη που είναι για το δικό σας καλό. Ο Καρκίνος ίσως να γκρινιάζει παραπάνω για τα δικά σας μέτρα και τον χαρακτήρα σας αλλά σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο γιατί η παρέμβαση από έναν Δίδυμο θα σας κάνει τελικά καλό. Παρόλο που δεν μπορείτε να το αναγνωρίσετε, τελικά θα σας εξυπηρετήσει γιατί σε ένα κομμάτι θα σας ανοίξει τα μάτια. 


Πάντως αν δεν ψάξετε καλύτερα και δεν πάρετε πληροφορίες οι οποίες θα σας αυξήσουν την γνώση, δεν θα ξεπεράσετε ένα θέμα που σας απασχολεί. Ο ερωτισμός σας σήμερα ίσως να είναι υπερβολικός γιατί θα σας πολιορκήσουν ένας Καρκίνος και ένας Ζυγός. Προσπαθήστε να μην κάνετε έξοδα για λόγους ματαιοδοξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε την τιμητική σας σήμερα, αφού θα κερδίσετε κάτι που θα σας ανοίξει την καρδιά, είτε χρήματα είναι αυτά, είτε ένα πρόσωπο που έχετε προσπαθήσει για αυτό πάρα πολύ. Είναι ιδανική ημέρα να στοχεύσετε ψηλά και να πετύχετε. 


Μην χάνετε χρόνο αν κάτι δεν είναι τέλειο ή στα δικά σας μέτρα. Χρειάζεστε εξυπνάδα και περισσότερο δράση. Από σήμερα οι γεννημένοι των πρώτων ημερών θα είναι αναγκαίο να μοιραστείτε με άλλα άτομα την δύναμή σας και ίσως να σας φανεί ανταγωνιστικό γιατί θα κριθείτε αλλά όχι τόσο αυστηρά όσο νομίζετε.

ΙΧΘYΕΣ
Θα μπερδευτείτε στα πολλά και θα χάσετε και τα λίγα. Το σπίτι σας μπορεί να είναι ανοικτό σε πολύ κόσμο. Μπορεί να ανακατέψετε κάποιους για να φτάσετε σε ένα αποτέλεσμα και στο τέλος να μην γίνει τίποτε. Βάλτε μία-μία τις υποχρεώσεις σας γιατί σίγουρα κάτι θα γίνει και μετά θα μπουν όλα σε λάθος βάση. 


Η επαφή με Δίδυμο ίσως να μην σας δώσει το συναίσθημα που θέλετε γιατί αυτός προτιμάει να μιλάτε παρά να έχετε συναισθηματική επαφή. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε μια σημαντική εύνοια στο ερωτικό αλλά και στο θέμα ενός παιδιού. Μην αφήνετε το σπίτι σας αφύλακτο γιατί μπορεί από αφηρημάδα να χάσετε κάτι.
Πηγή : astrology.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...