29 Οκτ 2012

Κ. Βαξεβάνης: Υπόδικοι έπρεπε να είναι οι Βενιζέλος-Παπακωνσταντίνου (καρέ-καρέ το Video της Σύλληψης)

Δείτε καρέ-καρέ το Video της Σύλληψης
 Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζάνης, Δούρου, Κουρουμπλής), εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ αλλά και της ΠΟΕΣΥ στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Ο δημοσιογράφος ο οποίος....
αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί αύριο από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές, σε δηλώσεις του έβαλε κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτοί θα έπρεπε να είναι υπόδικοι για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία».

Όπως είπε ο Κώστας Βαξεβάνης «εδώ και τρία χρόνια χρησιμοποιούν νομικές κατασκευές για να μην ελέγξουν την λίστα Λαγκάρντ, να διυλίζουν τη σύνταξη και καταπίνουν τη λίστα και όλα αυτά την ώρα που ετοιμάζονται να πάρουν σκληρά μέτρα».

 Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία όταν προ 20 ημερών μεγάλη εφημερίδα δημοσιοποίησε λίστα με ονόματα καλλιτεχνών για φοροδιαφυγή.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δικηγόροι Βασίλης Καπερνάρος και Χάρης Οικονομόπουλος. 

Ο πρώτος διευκρίνισε ότι «επ’ ουδενί υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων και ότι θα αποδειχθεί η αθωότητα του Κώστα Βαξεβάνη». Επίσης υποστήριξε ότι εάν είχε και ο ίδιος τα στοιχεία αυτά «θα τα έκανε φέιγ βολάν και με δικά του έξοδα θα τα μοίραζε στους Έλληνες».

Από την πλευρά του ο κ. Οικονομόπουλος δήλωσε ότι «ο Κ. Βαξεβάνης υπηρέτησε τον καθήκον της αλήθειας και ότι δεν είναι δυνατόν να εγκαλείται ο ίδιος ως εγκληματίας την στιγμή που οι πραγματικοί ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας».

Με τη σειράς του ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Σαββίδης και το μέλος της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης έκαναν λόγο για πλήγμα στην ενημέρωση και στην ελευθεροτυπία.
 
Δείτε καρέ-καρέ το Video της Σύλληψης
Πηγή: newsbomb
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...