30 Οκτ 2012

Ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι Έλληνας!!

Την πρώτη θέση μεταξύ των 16 πιο έξυπνων ανθρώπων στον κόσμο, κατέχει ένας Έλληνας, ο 28χρονος Ευάγγελος Κατσιούλης από τη Θεσσαλονίκη, γιατρός στο επάγγελμα και με πτυχίο επίσης φιλοσοφικής, ο οποίος άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο των 198 σε πρόσφατη μέτρηση IQ....

Ο κ. Κατσιούλης, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο τμήμα Ιατρικής Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ενώ οι σπουδές του επεκτείνονται στην Φιλοσοφία και  την Ψυχοφαρμακολογία. 

Ο Δρ. Ευάγγελος Κατσιούλης, κατέχει αυτό το ρεκόρ, έχοντας και κατά το παρελθόν συμμετάσχει σε ανάλογες μετρήσεις.
Πρόσφατα μετρήθηκε το IQ του όπως και άλλων υποψηφίων από πολλές χώρες του κόσμου, από την εταιρεία « World Genius Directory», η οποία θεωρείται η πλέον κατάλληλη για μετρήσεις έξυπνων μυαλών σε όλον τον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέσο σκορ στις σχετικές μετρήσεις είναι το 100, με το 140 να θεωρείται υψηλό νούμερο. Όσοι δε σημειώνουν σκορ πάνω από 160, θεωρούνται ιδιοφυΐες.
 
Αυτό συμβαίνει φυσικά και με τον συμπατριώτη μας, ο οποίος άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο 198 , τον δείκτη νοημοσύνη του κ. Κατσούλη- σύμφωνα με τους επιστήμονες- κατέχει ένας στο δισεκατομμύριο, αφήνοντας αρκετά πίσω του τον Αμερικανό Rick Rosner με 192.
 Yahoo! News: 
The 16 Smartest People on Earth
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...