30 Οκτ 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/10

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στον γήινο Ταύρο δίνοντας έμφαση σε θέματα αγάπης και χρήματος. Παράλληλα, ζητήματα διατροφής, τέχνης, ομορφιάς και τάξης έρχονται στο προσκήνιο. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα αποτελεί μια σταγόνα δύναμης και αντοχής ικανή διαφοροποιήσει τη στάση και τη συμπεριφορά σας στο μέγιστο βαθμό...

  (κάνετε κλικ για μεγέθυνση)
ΚΡΙΟΣ 
«Ψάχνοντας τα ευρώ»
Τα οικονομικά αποτελούν την πρώτη σας προτεραιότητα σήμερα. Άλλοι θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να γεμίσετε το πορτοφόλι σας και άλλοι θα βρείτε την ευκαιρία αν όχι να το αδειάσετε σίγουρα να το αφήσετε με πολύ λιγότερα. Συνάμα ίσως μπείτε στη διαδικασία να υιοθετήσετε ένα άλλο τρόπο διατροφής ενώ σε θέματα καρδιάς θα αισθανθείτε σίγουροι.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Μέλι και κανέλα»
Σήμερα είναι έντονη η επιθυμία να κάνετε πράγματα με τα οποία θα νιώθετε πιο όμορφα και πιο ευχάριστα. Άλλοι θα θυμηθείτε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ, άλλοι θα επιμεληθείτε τα μαλλιά σας και άλλοι θα ξεκινήσετε δίαιτα. Συγχρόνως με την Αφροδίτη πλέον στον 6ο ηλιακό οίκο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο απολαυστική. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως βγείτε από μια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Σε αναμονή»
Γνωρίζετε καλά την αξία σας και ξέρετε ότι έχετε το ταλέντο να βγάζετε πέρα παντός καιρού. Σήμερα θα δώσετε έμφαση σε μια καλή προετοιμασία που πρέπει να γίνει πριν ένα νέο ξεκίνημα. Φροντίστε να κοιμηθείτε καλά και να φάτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες. Κάποιες κόντρες δεν σας ανησυχούν καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να καταλάβετε ποιοι είναι με το μέρος ποιου. Οι γεννημένοι του 1956 ίσως αλλάξετε δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Επί του χάρτου»
Σχέδια που αφορούν καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή οικονομικά ζητήματα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε σήμερα. Παράλληλα οι φίλοι θα αποτελέσουν χορηγούς θετικής ενέργειας ενώ θα ευχαριστηθείτε δραστηριότητες μαζί τους. Ζητήματα σπιτιού μπαίνουν στην ατζέντα της ημέρας και αυτό σας ευχαριστεί και σας ενθουσιάζει. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως περάσετε από κάποια συνέντευξη.

ΛΕΩΝ 
«Με κάθε τρόπο»
Σήμερα έχετε πεισμώσει και θέλετε να πετύχετε οπωσδήποτε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς. Συγχρόνως επαγγελματικά ζητήματα απαιτούν από εσάς υπομονή και επιμονή ενώ ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα που νιώθετε ότι κάνοντας παρέα μαζί τους γίνεστε καλύτεροι. Οι συναναστροφές με φίλους και κοντινά πρόσωπα γίνονται πιο συχνές και συνάμα πιο ενδιαφέρουσες. Οι γεννημένοι του 1971 θα ακούσετε πολύ καλά λόγια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Το δίκιο με το μέρος σας»
Διεκδικητικοί είστε σήμερα στις συναναστροφές σας με τους άλλους ενώ δεν αφήνετε περιθώρια σε κάποιους να σας πουν «όχι». Συνάμα αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό κάποιες καταστάσεις στις οποίες δεν υπάρχει αξιοκρατία ενώ είστε αποφασιστικοί σε ζητήματα που οι άλλοι είναι απαραίτητο να λάβουν υπόψη τους τη γνώμη σας. Η γοητεία σας αυξάνεται και μαζί με αυτή και τα έσοδα σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.

ΖΥΓΟΣ
«Χωρίς να το ξέρει κανείς»
Το μενού της ημέρας περιέχει διακανονισμούς και εξελίξεις με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και με πιστωτές ή οφειλέτες. Παράλληλα, η ερωτική σας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη ενώ οι μυστικές καταστάσεις σας γοητεύουν. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο αποτελεί σύμμαχο σας σε κάθε αισθηματική σας προσδοκία ενώ συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη των ταλέντων σας. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως επισημοποιήσετε μια πολύχρονη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μάννα εξ ουρανού»
Μια σχέση ή μια συνεργασία απορροφά όλο σας το ενδιαφέρον και δεν έχετε μάτια παρά μόνο για εκείνη. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια οικονομική συμφωνία ή να αξιοποιήσετε την ευκαιρία για να κάνετε μια μακροχρόνια σχέση. Ευρώ δεν σας μένει στο πορτοφόλι όμως ο Δίας στον 8ο υπόσχεται ότι δεν θα ξεμείνετε αντίθετα ίσως έρθει η στιγμή που θα αποταμιεύσετε κιόλας. Οι γεννημένοι του 1990 θα αποκρύψετε έναν αισθηματικό δεσμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Κάτι παραπάνω»
Σήμερα αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία για να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη από μια εργασία ή δραστηριότητα. Συγχρόνως άλλοι θα το ρίξετε στο φαγητό και άλλοι θα αρχίσετε μια δίαιτα ή μια ενασχόληση που θα συμβάλλει στην καλή φυσική σας κατάσταση. Φίλοι και γνωστοί ίσως έρθουν πιο κοντά σας αυτήν την εποχή ενώ κάποιες ομαδικές επαφές θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι του 1980 ίσως παντρευτείτε ή συνάψετε μια σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»
Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τόσο τον έρωτα όσο και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Η δημιουργικότητα σας ακουμπά κόκκινο ενώ η τέχνη και η διασκέδαση δεν σας αφήνουν αδιάφορους. Στο χώρο της εργασίας θα σας δοθούν ευκαιρία να ανελιχθείτε και συγχρόνως να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα που λύνουν και δένουν. Αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με φίλους. Οι γεννημένοι του 1969 ίσως πιάσετε και μια δεύτερη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Αγάπες»
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις κάνοντας πράγματα για τα οικεία σας πρόσωπα. Συνάμα πολλοί θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού και άλλοι θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο μενού της ημέρας. Η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο ευνοεί επαφές με μακρινούς συγγενείς και συνδιαλλαγές με το εξωτερικό. Οι γεννημένοι του 1972 θα ανταλλάξετε ιδέες με ένα πρόσωπο που εκτιμάτε.

ΙΧΘYΕΣ 
«Ο λόγος σου με χόρτασε»
Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και ζεστοί είστε σήμερα καθώς έχετε την ανάγκη να δείτε φίλους, να βγείτε και να κάνετε μετακινήσεις ακόμα και για το πιο απλό πράγμα. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια αισθηματική γνωριμία ή να έχετε κάποιο ερωτικό τετ-α- τετ. Παράλληλα, η σεξουαλική διάθεση γίνεται πιο έντονη και επιτέλους μπορείτε να ζήσετε τις χαρές τους έρωτος μετά από καιρό. Οι γεννημένοι του 1987 θα βγάλετε έναν κρυφό άσσο από το μανίκι. 
Χριστίνα Δημοπούλου
Πηγή : astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...