20 Ιουλ 2014

Όλες οι καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα!!

 
Οι παραλίες γυμνιστών δεν φορούν ...φύλλο συκής!! Oι γυμνιστές απολαμβάνουν με μεγαλύτερη άνεση το μπάνιο τους σε δεκάδες παραλίες της Ελλάδας, συχνά δίπλα σε όσους κολυμπούν φορώντας το μαγιό τους!! ......
 
Άφησε στην άκρη το μαγιό σου και κάνε μια βουτιά σε κάποια από τις καλύτερες οργανωμένες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα!!

Μύκονος: Super Paradise

Χωρίς να είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, θα βρεις πολλούς να βουτάνε χωρίς τα μαγιό τους. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν γυμνοί, αλλά άνδρες και στο μέρος των ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει, παραμένει μια καταπληκτική παραλία, που δεν μπορείς να μην την προτείνεις. 

Σκιάθος: Μικρή Μπανάνα
Tο λεωφορείο με τον αριθμό 26 θα σε μεταφέρει στην πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα. Στο τέρμα του ακολούθησε τις πινακίδες προς παραλία "Μπανάνα" ή την πινακίδα "Nudist Club Greece". Ο ποδαροδρομος διαρκεί 10 λεπτά. Μόλις φθάσεις στην παραλία "Μπανάνα", πηγαίνε δεξιά, πάνω από το λοφάκι και εκεί απλώνεται ο παράδεισος της παραλίας "Μικρή Μπανάνα".

Θάσος: Super Paradise
Σούπερ – παράδεισος όνομα και πράγμα!! Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται 23 χιλιόμετρα από την πόλη διαμέσου του παραλιακού δρόμου του νησιού. Δεν υπάρχει πινακίδα προς την παραλία, αλλά προς το "Paradise Bar& restaurant on the beach". Υπάρχει χώρος να παρκάρεις στον κεντρικό δρόμο και μετά θα χρειαστεί να περπατήσεις περίπου 5 λεπτά. Ένας όχι και πολύ δύσκολος χωμάτινος δρόμος φθάνει, μέχρι την παραλία.

Κρήτη: Παλαιοχώρα
Ακριβώς 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά, η παραλία της "Παλαιοχώρας" θα σε ανταμείψει για την ώρα που θα φας μέχρι να φτάσεις. (μπορείς να πας με αυτοκίνητο, με λεωφορείο ή με καραβάκια από άλλα χωριά). Στην Παλαιοχώρα υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της και άλλη μια όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ' ολοκλήρου για γυμνισμό.


Ρόδος: Φαληράκι
Τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι θα φτάσεις στην παραλία των γυμνιστών. Με το αυτοκίνητο στρίβεις αριστερά, αν έρχεσαι από τα βόρεια του νησιού ή δεξιά αν έρχεσαι από τα νότια ακριβώς έξω από τα φανάρια στον κεντρικό δρόμο στο Φαληράκι. Η ένδειξη "Nudist Beach – FKK" βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο "Muses" και σημαίνει ότι έφτασες στον προορισμό σου.


Σάμος: Τσαμαδού
Βγες στο λιμάνι της Σάμου, ακολούθησε τον παραλιακό δρόμο βορειοδυτικά για τα επόμενα 12 χιλιόμετρα. Εκεί θα βρεις μια ταβέρνα με πάρκινγκ όπου θα μπορέσεις να αφήσεις το αμάξι σου. Κάπου εκεί και με τα πόδια ακολουθείς το μονοπάτι, φθάνεις σε ένα σνακ μπαρ, από όπου και ξεκινά η παραλία των γυμνιστών. Παρέχονται ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες.

Κέρκυρα: Μυρτιώτισσα
Η πανέμορφη παραλία της Μυρτιώτισσας βρίσκεται 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα. Λίγο πριν τον δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας, στρίβεις δεξιά προς Έρμονες, θα δεις την πινακίδα για την παραλία των γυμνιστών λίγο πριν το χωριό Βάτος. Δύσκολος δρόμος για αυτοκίνητα, απαιτεί μεγάλη προσοχή, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δε λένε;

Πού να τα πετάξετε ελεύθερα!! 
Βουτιές με γυμνές... αλήθειες έτσι όπως μας γέννησε η μάνα μας σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν γίνει στέκια για τους Έλληνες αλλά και τους ξένους γυμνιστές που επισκέπτονται την χώρα μας.

Νόμιμες παραλίες για τους γυμνιστές δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά στις συγκεκριμένες περιοχές που σας προτείνουμε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε κρατούμενοι. Κοντά στην Αθήνα, μπορείτε να κολυμπήσετε γυμνοί:
Στο Cape Σούνιο. Τη μικρή, βοτσαλωτή παραλία των γυμνιστών θα την ανακαλύψετε, παίρνοντας το μονοπάτι πίσω από τους βράχους στα δεξιά της.

Η Ραμνούντα είναι από τις παλαιότερες και από τις πιο απομακρυσμένες παραλίες για γυμνισμό.

Πίσω από την αμμουδερή παραλία της Ραφήνας, στις Μαρίκες βρίσκεται ο μικρός και βραχώδης κολπίσκος παράδεισος για γυμνές βουτιές. Στη δεξιά άκρη της παραλίας της Ραφήνας, θα βρείτε τα σκαλοπάτια που ανηφορίζουν σ' ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στον κολπίσκο.

Ιδιαίτερα δημοφιλής στους γυμνιστές αλλά και στην gay κοινότητα είναι η τρεις κολπίσκοι στο Μαύρο Λιθάρι με βότσαλο, άμμο και καθαρά νερά.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι πιο γνωστές παραλίες για γυμνισμό είναι:

Το Super Paradise και στην Μύκονο, στην καταπληκτική παραλία που συνυπάρχουν ειρηνικά γυμνοί και...«ντυμένοι», ζευγάρια και gay.

Στο Αγκίστρι η Χαλικιάδα είναι κλασσική περίπτωση παραλίας για γυμνισμό, αρκεί να τα καταφέρετε στην κατάβαση που λόγω βράχων είναι ζόρικη.

Στην Σκιάθο, η Μικρή Μπανάνα. Θα την ανακαλύψετε πηγαίνοντας δεξιά από την παραλία «Μπανάνα», πάνω από το λοφάκι.

Το Super Paradise στην Θάσο, με περπάτημα 5 περίπου λεπτών ακολουθώντας την πινακίδα «Paradise Bar& restaurant on the beach».

Στην Τσαμαδού στην Σάμο βρίσκεται η πιο οργανωμένη παραλία γυμνιστών με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες. Βρίσκεται 12 χλμ βορειοδυτικά από τον παραλιακό δρόμο.
Στην Κρήτη που υπάρχουν αρκετές παραλίες για γυμνιστές, ξεχωρίζουν: Της Παλαιόχωρας που υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της και άλλη μια όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ' ολοκλήρου για γυμνισμό. Στο τελευταίο κομμάτι της παραλίας του Πλακιά που συνδυάζει βουνό, βράχια, χρυσή άμμο και ήρεμα κρυστάλλινα νερά, είναι το σημείο των γυμνιστών. Στο μικρό κοπλίσκο στο «Αμμούδι» που οι κάτοικοι της περιοχής ονομάζουν «Αμμουδάκι».

Παραλία γυμνιστών θα βρείτε και στην κοσμοπολίτικη Ρόδο στη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι. Η ένδειξη «Nudist Beach – FKK» που θα συναντήσετε μετά το ξενοδοχείο «Muses» σημαίνει ότι είστε στο σωστό σημείο.

Την Μυρτιώτισα στην Κέρκυρα μπορεί να την ανακαλύψετε εύκολα μιας και υπάρχει πινακίδα για την «παραλία των γυμνιστών» λίγο πριν το χωριό Βάτος, αλλά ο δρόμος είναι σε μαύρα χάλια. Η πανέμορφη παραλία της Μυρτιώτισας είναι 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα.

Οι ειδυλλιακές

Ευτυχώς, οι εποχές όπου το φαινόμενο των λιαζόμενων γυμνιστών κατά τους θερινούς μήνες σε απόμακρες παραδείσιες παραλίες της ελληνικής επικράτειας αποτελούσε αντικείμενο δαιμονοποίησης και μαζικών διωγμών έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί ή, τουλάχιστον, σε μεγάλο βαθμό.
Η δημοφιλία του γυμνισμού, κυρίως στις τάξεις των ξένων τουριστών, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια και σε εκείνες των Ελλήνων παραθεριστών, έχει προσλάβει τέτοιες διαστάσεις ώστε η εν λόγω πρακτική να λογίζεται πλέον όλο και πιο κραταιή τάση στη ελληνική «βαριά βιομηχανία» του τουρισμού.

Εκτός από τις εδώ και δεκαετίες παγκοσμίως γνωστές παραλίες, τις οποίες μπορεί κανείς να εντοπίσει με ιδιαίτερη ευκολία, συμβουλευόμενος έναν οποιοδήποτε έντυπο ή offline τουριστικό οδηγό (Super Paradise Μυκόνου, Μικρή Μπανάνα Σκιάθου, Super Paradise Θάσου, Παλαιοχώρα Κρήτης, Φαληράκι Ρόδου, Τσαμαδού Σάμου, Μυρτιώτισσα Κέρκυρας, Κόκκινη Παραλία Σαντορίνης, Γλυκά Νερά και Μαρμαράς Κρήτης), η χώρα μας διαθέτει πληθώρα άλλων απομονωμένων παραδείσων που προσφέρονται για άμεση και χωρίς περιττά... ενδύματα επαφή με τη φύση.
Ο πρώτος τέτοιος παράδεισος ακούει στο όνομα Φολέγανδρος, ένα νησί στο οποίο δεν υπάρχει ούτε μία παραλία που να μην επιτρέπεται ο γυμνισμός (εκτός της Αγκάλης όπου άρχει το παραδοσιακό οικογενειακό στοιχείο). Οι καλύτερες εξ αυτών το Κάτεργο, ο Άγιος Νικόλαος, το Λιβαδάκι.

Περνάμε στην Αιγιάλη της Αμοργού: δίπλα στην Αιγιάλη απλώνονται πολλές μεγάλες αμμουδερές παραλίες. Η ωραιότερη παραλία της περιοχής είναι η παραλία Λεβρωσός, μια παραλία γυμνιστών, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το χωριό της Αιγιάλης.

Συνεχίζουμε, με 
 • τη συγκλονιστική Μικρή Ιταλίδα των Κουφονησίων (γυμνιστές υπάρχουν και σε άλλες απονομωμένες παραλίες του νησιού),  
 • τη Φειδού της Σχοινούσας, 
 • την Ψαραβολάδα της Μήλου, 
 • την Τρυπητή της Δονούσας, 
 • τα Λιβαδάκια της Σερίφου
 • το Καράβι της Σερίφου
 • την Ψιλή Άμμος της Σερίφου
 • τον Κουταλά της Σερίφου
 • τη Λιά της Σερίφου
 • τη Συκαμιά της Σερίφου, 
 • τον Φάρο της Σίφνου
 • το Βαθύ της Σίφνου
 • το Κάστρο της Σίφνου
 • τη Φυκιάδα της Σίφνου και 
 • τη Χερρόνησο της Σίφνου και κλείνουμε με 
 • τη συγκλονιστική Κλεισίδι της απίστευτης Ανάφης
 • τη Ρούκουνα της Ανάφης και 
 • τη Μοναστήρι της Ανάφης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...