18 Ιουλ 2014

10+1 Stylish παπούτσια για καλοκαιρινά outfits!!

Ποιος θα έλεγε όχι όμως σε ένα στιλάτο ζευγάρι καλοκαιρινά booties ή σε ένα ζευγάρι Birkenstock; Μπορεί το καλοκαίρι οι περισσότερες να είμαστε fans των σανδαλιών όσον αφορά στα παπούτσια, υπάρχουν όμως ένα σωρό επιλογές που μπορούν κάλλιστα να αναδείξουν το προσωπικό μας στιλ....
Ναι!! τα σανδάλια αποτελούν μία safe επιλογή τόσο για την πόλη όσο και για το νησί, αφού είναι άνετα και φοριούνται όλες τις ώρες. Χρειάζεται απλά να ανακαλύψει η καθεμία από εμάς πιο είδος αναδεικνύει τη θηλυκότητά της και ολοκληρώνει το προσωπικό της στιλ δίνοντάς του ταυτόχρονα μία στιλάτη καλοκαιρινή νότα.
1. Τα κλασσικά birkenstock μπορούν πια να συνοδεύσουν ακόμα και το πιο κομψό outfit.

2. To τακούνι σε demi ύψος έχει επανέλθει, τολμήστε το!!

3. Ποιος είπε ότι τα booties είναι μόνο για το χειμώνα;

4. Τα μεγάλα, ογκώδη παπούτσια δεν είναι πια μόνο για τους άνδρες. Αν έχετε αδύνατη σιλουέτα συνδυάστε τα με ένα cropped παντελόνι ή ακόμα και με μία midi φούστα.

5. Διατηρείστε τον rock εαυτό σας με ένα ζευγάρι booties που θυμίζουν και πέδιλα.

6. Η εναλλακτική και πιο μοντέρνα εκδοχή του κλασσικού σανδαλιού. Αν μπορείτε να το υποστηρίξετε με το υπόλοιπο στιλ σας τότε λέμε… Do it!!

7. Τα κλασσικά brocks φοριούνται ακόμα… για εσάς που δεν θέλετε να απαρνηθείτε το retro στιλ σας.

8. Αγαπημένα, κλασσικά αθλητικά παπούτσια ακόμα και με τις πιο αέρινες και ρομαντικές επιλογές στο outfit.

9. Δώστε προσοχή στα παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο. Ναι!! είναι πολύ στιλάτα αλλά αν δεν έχετε το κατάλληλο πόδι μπορεί να αποβούν μοιραία!!
 
10. Τα pee toes στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους για να παραμείνετε κομψή!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...