14 Φεβ 2016

Ιδέες για καλό σεξ τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!

Ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου!! H Dr Ruth έδωσε συνέντευξη στον ξένο τύπο και έδωσε ιδέες για καλό σεξ.........
την ημέρα των ερωτευμένων. Ας δούμε μερικά από τα μυστικά της!!
Μυστικό Νο 1
Για να κάνεις καλό σεξ πρέπει να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει!
«Είμαι μια παλαιομοδίτισσα γυναίκα. Αλλά πάντα υποστηρίζω ότι το σημαντικός το σεξ είναι να κάνεις πράγματα που θα κάνουν τη σεξουαλική πράξη ενδιαφέρουσα. Αν μια γυναίκα πχ. Θέλει να κάνει σεξ πάνω στο πλυντήριό της γιατί πιστεύει ότι αυτό θα είναι διασκεδαστικό, γιατί να μην το κάνει; Κάντε πράγματα που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα, κάντε οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει να μη βαριέστε στο σεξ.
Μυστικό Νο2
Τι διαφορετικό θα μπορούσε να κάνει ένα ζευγάρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
«Δοκιμάστε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει στο παρελθόν. Πριν βέβαια θα πρέπει να ρωτήσετε τον/ την παρτενέρ σας αν νιώθουν άνετα να κάνει αυτό που σκεφτήκατε και αν του αρέσει. Πολλές φορές αυτή τη μέρα συμβουλεύω τα ζευγάρια να κάνουν σεξ πριν βγουν για ένα ρομαντικό δείπνο ειδικά αυτά που ακόμα γνωρίζονται και είναι στο στάδιο των ραντεβού.

Πολλές φορές ο σκοπός των ζευγαριών όταν δειπνούν είναι να κάνουν ένα καλό σεξ. Τι θα συμβεί η σειρά αντιστραφεί; Αν πρώτα κάνουν σεξ και μετά δειπνήσουν; Θα είναι και οι δυο ικανοποιημένοι χαλαροί, θα απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο και έπειτα ήρεμοι και ευχαριστημένοι όχι μόνο θα δειπνήσουν μαζί αλλά θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν υπέροχα συζητώντας!
Μυστικό Νο3
Το καλύτερο μέρος για σεξ… 
«Είναι σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο μετά από μια μέρα σκι με τον/ την σύντροφό σας! Χαλαρώστε και πιείτε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί! Ένα μόνο διαφορετικά οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στις επιδόσεις τους! Κάντε καλό σεξ και έπειτα δειπνήστε στο εστιατόριο.
Πηγή:boro.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...