8 Φεβ 2012

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Μυκόνου


Η Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Μυκόνου, το Σάββατο 04/2/2012 και ώρα 19:30 στο Bar Restaurant « Anixi » πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. ...

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν  ο Κοινοβουλευτικός  Εκπρόσωπος  και Βουλευτής  Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος  Μαρκόπουλος, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών και Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ κ. Γιάννης Βρούτσης .
 
Παρόντες ήταν ο επικεφαλής του Περιφερειακού συνδυασμού «Νέα Εποχή για τα Νησιά μας» κ. Χαράλαμπος Κόκκινος,ο Περ.Σύμβουλος κ.Κ.Κουκάς,o Δήμαρχος κ.Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας,ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μυκονιάτικη Ανοιξη» κ.Αντώνης  Κουσαθανάς καθώς και
οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι Ειρήνη Γρυπάρη, Ιωάννης Θεοχάρης ,Νικόλαος Ζουγανέλης, Κυριάκος Καλαμαράς, Ιωάννης Κονταράτος .
Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλά μέλη της Τοπικής  και απλοί υποστηρικτές  της Νέας Δημοκρατίας με πρωτοστάτη τον Γραμματέα της Τ.Ο κ. Ελευθέριο  Μπρίγκο. 
 
Η μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση επιβεβαιώνουν τη δυναμική και την απήχηση της Ν.Δ στην κοινωνία   αποδεικνύοντας  πως ένα μεγάλο κομμάτι των συμπολιτών μας έχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες του για την υπέρβαση της κρίσης και το μέλλον της χώρας στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Φωτο : Photo Express Mykonos
Πηγή : Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...